Champion Lubricants

Champion Lubricants

Champion Lubricants og au2parts i strategisk samarbejde

Valget er faldet på Champion Lubricants af flere årsager. 

”Vi er gået efter en leverandør med et bredt sortiment af kvalitetsprodukter og en leverandør, som er leverandør til bilproducenterne.  Verden er i en meget ustabil situation, også på råvareleverancer og derfor har det også været vigtigt at finde en partner, der kan sikre stabile leverancer. Med Champion er vi sikker på at have fundet det vi søgte som alternativ for LUKOIL.”, udtaler indkøbschef hos CAC / au2parts Carsten Randrup.

Stort sortiment

Champion Lubricants har et bredt sortiment og har igennem 30 år været ”first fill” til flere bilproducenter og besidder mere end 120 officielle OE-godkendelser på produkterne. Champion Lubricants har egen forsknings- og udviklingsafdeling, som skal sikre en høj ensartet kvalitet. Udviklingen af produkter sker i tæt samarbejde med bilproducenterne, og Champion Lubricants er dermed med helt fremme, når der kommer nye specifikationer.

Regional salgschef hos Champion Lubricants, Karel Supré, siger om det kommende samarbejde: ”Partnerskabet med CAC / au2parts er udtryk for Champions engagement i at udvide tilgængeligheden på hele det nordiske marked ved at samarbejde med lokale partnere, der har et fantastisk ry og tilbud af høj kvalitet. Med et topmoderne logistiksystem vil CAC / au2parts kunne servicere de danske værksteder med hurtig levering.” og afslutter:

”Champions innovative tilgang med exceptionel dækning af bilparken og en bred vifte af OEM-godkendelser sikrer, at eftermarkedet er forberedt til fremtiden. Det omfattende produktsortiment vil nu blive understøttet af fleksibiliteten i CAC's lokale salg, tekniske knowhow og markedsføringsmæssige tilstedeværelse."

”Det har været en vigtig del af processen at finde et mærke, som ikke er på alle gadehjørner og som ikke sælges i supermarkeder. Med Champion tilbyder vi de danske værksteder et oliemærke, som opfylder alle de krav der stilles til moderne olier,” fortæller Carsten Randrup

De første lastbiler med olie er allerede ankommet i Brabrand, og der er flere på vej, lover Carsten Randrup

Ud over Champion Lubricants har CAC / au2parts også det tyske mærke LIQUI MOLY i deres sortiment.

Læs mere om Champion her.

Miljøvenlig Bag-in-Box

Med mere end 60 års er faring er Champions mål er at hjælpe dig med at generere maksimal værdi med smøremidler. Deres nyhed Bag-in-Box er miljøvenlig, da plastikindholdet i emballagen er reduceret med 90 % i forhold til en traditionel 20 l plastikdunk, og yderemballagen er produceret af genbrugspap. Når boksen er tom, kan papkassen klappes sammen, og plastikken klemmes helt flad, så affald reduceres med op til 90 % i forhold til en traditionel 20 l plastikdunk.

”Vi forventer os rigtig meget af det nye samarbejde. Det er samtidig en stor glæde, at Champion Lubricants er en Temot leverandør, og det viser, at Temot-samarbejdet er stærkt og frugtbart for alle parter” siger Carsten Randrup, indkøbschef ved CAC og au2parts og fortsætter, ”Champion er med mere end 60 år på bagen stadig en familieejet virksomhed, hvis værdier understøtter vores.”