LIQUI MOLY vælger ny partner i Danmark

LIQUI MOLY vælger ny partner i Danmark

Den tyske smøremiddelspecialist LIQUI MOLY og CAC/au2parts starter samarbejde pr. 1. februar 2020. CAC/au2parts overtager dermed forhandlingen af LIQUI MOLYS højkvalitative produkter i Danmark inden for den automotive sektor.

LIQUI MOLY der har base i Ulm, har de sidste mange år haft en eksplosiv vækst, og er det hurtigst voksende olie- og kemimærke inden for eftermarked i Tyskland. Denne udvikling ønsker LIQUI MOLY nu bliver tilsvarende på det danske marked, og derfor har LIQUI MOLY valgt at samarbejde med den største danskejede autogrossist for at nå dette mål.

LIQUI MOLY´s salgschef for det nordiske marked, Ingo Lindner siger om det nye samarbejde: ”Vi har valgt CAC som fremtidig distributør, da de er en af de førende autogrossister i Danmark. Vi har med CAC/au2parts fundet en partner, der har samme værdier som os selv, herunder blandt andet kvalitet og kundefokus, som er væsentlige værdier for begge firmaer. Med CACs ejerskab af au2parts, er vi ydermere sikre på at kunne levere vores sortiment af tyskproducerede kvalitetsprodukter i hele landet”.

”Hos CAC/au2parts finder vi tiden moden til at have endnu et oliemærke i vores sortiment”, udtaler indkøbschef hos CAC, Carsten Randrup og fortsætter: ”Vi glæder os til at servicere eksisterende LIQUI MOLY-brugere samt til at introducere LIQUI MOLYS brede produktprogram til vores øvrige kunder. Med mere end 4000 produkter i sortiment, er LIQUI MOLY fuldt dækkende, og gør det muligt for både nye og eksisterende kunder at få dækket behovet for motor- og maskinolier, benzin- og olieadditiver, plejeprodukter, kemiske problemløsere samt serviceprodukter fra én producent. 

”Samarbejdet betyder samtidig, at vi nu har mulighed for at trække på LIQUI MOLYS fire danske specialister. Vi har længe gerne ville løfte vores supportniveau på smøremidler og ikke mindst additiver, hvilket dette samarbejde giver muligheden for. Kundefokus er som nævnt en fælles værdi for både CAC/au2parts og LIQUI MOLY og at have fire specialister at kunne trække på i hverdagen, mener vi giver god værdi for vores kunder, når de står med en udfordring i hverdagen, som de har brug for specialister til at løse. Nu står teamet klar til at løse det”, slutter Carsten Randrup.

Med cirka 4.000 produkter tilbyder LIQUI MOLY et verdensomspændende og enestående bredt udvalg af kemiske produkter i bilbranchen: Motorolier og additiver, smørestoffer og pastaer, forskellige slags spray og bilplejeprodukter, klæbe- og tætningsmaterialer. LIQUI MOLY blev grundlagt i 1957, og alle produkter fremstilles i Tyskland. I hjemlandet er virksomheden klart markedsførende indenfor additiver og kåres år efter år som det bedste oliemærke. Virksomheden sælger sine produkter i over 120 lande og opnåede i 2019 en omsætning på EUR 569 mio.