Private label - en gevinst for både værksted og bilejer

Private label - en gevinst for både værksted og bilejer

Private label er gennem årene ekspanderet, så de har en markant plads på hylderne i supermarkedet. Idéen med private label er at give forbrugeren et alternativ til de dyre mærkevarer.

Når vi handler ind i supermarkedet, er vi ved at have opdaget det. Private label smager mindst lige så godt som mærkevarerne, og oftest produceres de også på samme fabrik, som de velkendte produkter. Derfor er private label ikke længere forbeholdt supermarkederne. Private label er også kommet til autobranchen. Ligesom dagligvarebutikkerne ikke er gået på kompromis med kvaliteten ved indførelsen af private labels, gælder det samme hos au2parts.

Kvaliteten er det vigtigste parameter, når vi hos au2parts skal udvælge produkter og leverandører til vores egne private label produkter. Når der skal udvælges producenter til vores private label produkter, er vi altid ude og lave kontrolbesøg hos leverandørerne. Vi kontrollerer, at de beskrevne processer lever op til vores krav, og at de følges. Vi sikrer blandt andet, at der er en kontrol af råvarer,  løbende kontrol af produktionen og en fyldestgørende færdigvarekontrol. På komplekse produkter udføres der 100 % færdigvarekontrol. For de produkter, der produceres uden for Danmark, sikrer vi, at producenten som minimum lever op til de krav, der er omkring arbejdsmiljø og nødvendige EU-regulativer.

Som en af hovedleverandørerne til værkstederne i Danmark, er det vigtigt for au2parts at kunne levere et komplet program og tilbyde dig som mekaniker både de anerkendte mærkevarer, men også private label med fokus på høj kvalitet og konkurrencedygtige priser. Hos au2parts får du samme høje service på alle varer, og der ydes naturligvis også 3 års garanti på reservedelene i vores private label serie, PROREP.

au2parts’ PROREP serie blev introduceret i 2013 med stor succes og består allerede af flere produkterinden for bremser, herunder skiver, klodser, tromler m.m. I indkøb vil vi i løbet af året introducere endnu flere  produkter under vores eget brand, PROREP. Grunden til dette er, at vi ønsker, at du som værksted har en mulighed for at tilbyde dine kunder et attraktivt prisalternativ, uden at gå på kompromis med kvaliteten.