Få vasket gulvet på værkstedet - nemt og hurtigt

Gulvvasker med stor brugervenlighed og god økonomi

au2parts samarbejder med Nilfisk, der er verdens førende producent af rengøringsmaskiner til gulvpleje og grunden er enkel: uovertruffen teknologi, forbilledlig ressourceudnyttelse og suveræn ydeevne på tværs af en lang række walk-behind- og ride-on-modeller. Gulvpleje fra Nilfisk får dine gulve til at tage sig godt ud dag efter dag, år efter år.

Fremtidens rengøring
Hver dag sker der teknologiske fremskridt – også indenfor den professionelle rengøringsindustri. Fremskridt, der gør os i stand til at udvikle smartere og mere innovative rengøringsløsninger og services. Hos Nilfisk har de en klar vision om at understøtte kundernes forretning gennem intelligente rengøringsløsninger.

Gulvvasker med stor brugervenlighed og god økonomi
SC500 er en gulvvasker, der er omhyggeligt konstrueret til at forbedre produktiviteten og reducere dine samlede rengøringsomkostninger. Væsentlige fordele opnås via stor brugervenlighed og en række smarte funktioner, der gør det muligt at bruge gulvvaskeren i dagtimerne med det lavest mulige forbrug af vand og rengøringsmidler.

Mængden af vand og rengøringsmiddel reguleres automatisk i forhold til maskinens hastighed, og det øger produktiviteten. Ved at anvende denne funktion, der sikrer et ensartet rengøringsresultat og optimerer forbruget af vand og rengøringsmiddel, kan brugeren fokusere på at få opgaven løst.

Gulvvaskeren har flere funktioner, der er med til at reducere rengøringsomkostningerne. Det miljøvenlige Nilfisk Ecoflex-doseringssystem giver mulighed for stor fleksibilitet ved brug af rengøringsmidler, herunder gulvvask med vand alene, ved et enkelt tryk på en knap. Desuden er SC500 så støjsvag, at der er gode muligheder for at rengøre i dagtimerne og dermed spare omkostninger.

SC500 REV™ versionen med orbital rengøringsteknologi, angriber hurtigt og effektivt snavset fra flere retninger, og efterlader gulvet renere - i én arbejdsgang. SC500 REV™ kører dobbelt så langt på en tankfuld vand og slider markant mindre på rondellerne.

  • Effektiv: 53 cm børstedæk med hastighedsregulering, der tilpasses gulvets beskaffenhed
  • Brugervenlig: Børstedækket hæves/sænkes elektronisk
  • Ensartet rengøring: Automatisk regulering af rengøringsmiddel/vand tilpasses gulvvaskerens hastighed
  • Kraftfuld: Dobbelt børstetryk kan aktiveres efter behov
  • Smart styring af indstillinger: Separate nøgler til superbruger og bruger
  • Letvægts-sugefod med patenteret elastik-strop, gør det nemt at skifte og rengøre sugegummi
  • SC500 REV™ versionen med orbital rengøringsteknologi, angriber hurtigt og effektivt snavset fra flere retninger, og efterlader gulvet renere - i én arbejdsgang.

Vil du vide mere?
Eller have et godt tilbud til dit værksted?
Så kontakt din lokale au2parts