Hårdføre Milwaukee introduceres til autobranchen

Samarbejde med Milwaukee

au2parts har indgået et samarbejde, så autobranchen nu kan få glæde af det ekstremt hårdføre værktøj fra Milwaukee. Produkterne introduceres på den kommende au2messe, der afholdes i Bella Center, d. 23.-24. oktober.

Milwaukee er den nye spiller på markedet, men de røde værktøjer bevæger sig hurtigt og bliver for hver dag mere og mere synlige på byggepladser og værksteder. Især hos sidstnævnte bliver det nu nemmere at tilegne sig værktøjet, da den danskejede grossist au2parts, har taget Milwaukee i sortiment.

”Vi har i noget tid haft stor efterspørgsel på Milwaukee-værktøj fra vores kunder, og vi kan nu glæde dem med at de hårdføre værktøjer nu er ankommet”, udtaler indkøbschef hos au2parts, Carsten Randrup. Field Sales Manager hos Milwaukee, Christian Drejer Petersen, siger om det nye samarbejde: ”Vi glæder os til fremover at kunne supportere de danske autoværksteder”, og han fortsætter: ”Vi har længe haft et ønske om at levere Milwaukee til autoværkstederne og har fundet au2parts interessant som partner. au2parts har et af Danmarks stærkeste logistik set-up og deres værdier passer godt til vores.”

Selvom amerikanske Milwaukee Tools har lavet professionelt elværktøj i snart 100 år, er det først gennem de sidste 5-6 år, at de danske håndværkere for alvor har fået øjnene op for kvaliteten i Milwaukees kraftfulde maskiner.
Milwaukee har på produktsiden investeret massivt i en strategi, der handler om at skabe ledningsfrie arbejdspladser med bl.a. en markant fokus på at udvikle batteridrevne værktøjer til autobranchen. Milwaukees filosofi er, at ét batteri skal passe til alle værktøjerne i deres voltklasse, og Milwaukee har således en M12-serie med 75 kompakte værktøjer og en M18-serie med 145 Heavy Duty- løsninger. Det har de professionelle brugere taget rigtig godt imod.

”Milwaukee har altid fokus på udvikling af nye innovative løsninger til den professionelle bruger. Værktøjssikring og sporing via ONE-KEY app’en er et godt eksempel på, hvor Milwaukee ser et problem i branchen (tyveri af værktøj) og udvikler en løsning på problemet.”, Christian Drejer Petersen.

Over 90 års erfaring

For over 90 år siden blev det første stykke Milwaukee-værktøj skabt i Wisconsin, USA. Siden da har Milwaukee fokuseret på én ting: At producere det bedste og mest slidstærke værktøj til professionelle brugere. I dag er Milwaukee et navn, der forbindes med produkter af den højeste kvalitet, længste levetid og største pålidelighed, som man kan købe for penge.
Hos Milwaukee er heavy duty mere end blot en del af et slogan. Det er et løfte om at udbyde det bedste til professionelle brugere. Milwaukees ingeniører designer ikke bare værktøj. De designer værktøj, som løser opgaven bedre, hurtigere, sikrere og mere pålideligt.


”Der er udvalgt et bredt sortiment af autorelaterede produkter, som lagerføres hos au2parts og selvfølgelig kan findes i au2parts webkatalog, au2web. Vi glæder os til kunne servicere vores kunder med Milwaukee”, udtaler Carsten Randrup.

Milwaukee vil være at finde på en 50 m2 stor stand på au2messen, hvor de vil præsentere deres sortiment af elværktøj.

Fordele ved Milwaukee

1. M18-system har mere end 145 værktøjer, der alle drives af samme batteri.
2. Den kompakte M12-serie har mere end 75 elværktøjer på samme batteri-platform.
3. Batterierne fra begge systemer kan oplades fra samme lader.
4. Alle Milwaukee-værktøjer udvikles gennem dialog med slutbrugerne, så de alle er skræddersyet til at løse konkrete problemstillinger i værkstedet.
5. Milwaukee har en samlet løsning med både elværktøj, tilbehør, håndværktøj og ikke mindst værktøjssikring via ONE-KEY-systemet.

Indkøbschef hos au2parts, Carsten Randrup (tv) og Christian Drejer Petersen, Field Sales Manager hos Milwaukee glæder sig til i samarbejde at introducere Milwaukee til den danske autobranche.