au2parts i nyt samarbejde med Båstad Danmark ApS

Båstad Danmark ApS har valgt au2parts som distributør af MaxiFlex til autobranchen

Pr. 1/5-2021 har au2parts indgået samhandelsaftale med Båstad Danmark ApS på forhandling af det verdenskendte handskebrand MaxiFlex fra ATG.

Indkøbschef, Carsten Randrup, fra CAC/au2parts udtaler; ”Vi er glade for, at Båstad Danmark ApS har valgt au2parts som deres foretrukne samarbejdspartner inden for autosegmentet. Vi oplever en stor efterspørgsel efter den originale MaxiFlex-handske fra ATG og er glade for at have den tilbage i programmet som supplement til vores øvrige sortiment af kvalitetshandsker.”

”Samarbejdet med CAC ser vi meget frem til, da vi ser CAC/au2parts som den stærkeste samarbejdspartner til salg til Autobranchen i Danmark”, udtaler Key Account manager ved Båstad Danmark ApS, Peter Klode. ”De passer perfekt ind i vores nye strategi, hvor færre og stærkere distributører kommer til at få tildelt muligheden for at kunne sælge og markedsføre ATG´s kvalitetshandsker,” tilføjer han.

ATG® er en af verdens førende handskeproducenter, mest kendt for deres Maxiflex® handsker. Maxiflex® Ultimate 34-874, som er blevet produceret i over 20 år, er udgangspunktet for det store sortiment, der føres i dag. ATG® markedsfører sig som markedets reneste handsker, og alle handsker er testet af det uafhængige organ, Skin Health Alliance®. Der er total nultolerance iht. produkter på REACH listen, alle handsker er Oeko-Tex 100® certificerede, og alle handsker er forvaskede, inden de forlader fabrikken.

 

Læs mere om au2parts på au2parts.dk

Læs mere om ATG handsker på atg-glovesolutions.com/DK

Båstad Danmark er et dansk søsterselskab til Svenske Båstad Gruppen AB, som holder til i Ängelholm i Sverige. Båstad Gruppen beskæftiger 100 medarbejdere og sælger sko, sikkerhedssko, beklædning og handsker til det professionelle marked i hele Norden & Baltikum. Ud over egne varemærker har Båstad Gruppen også forhandlingen af andre kendte brands.