au2messe

Danmarks største au2messe

Det er med premiere i Bella Centret, at au2parts afholder sin ottende fagmesse. Det sker, når messen åbner sine døre d. 23. – 24. oktober, og i år er det primært for au2parts’ kunder i Øst, messen afholdes.

Mere end 140 udstillere står klar med et væld af nyheder og gode tilbud, når au2messen i uge 43 åbner en af branchens største fagmesser for kunder, samarbejdspartnere og leverandører.

I år foregår det i helt nye rammer, da Roskilde Hallerne er skiftet ud med Bella Centret. Dette sker ikke mindst på grund af den positive udvikling, au2messen gennem tiden har fulgt – herunder både flere leverandører og ikke mindst gæster, så rammerne simpelthen var blevet for trange i Roskilde Hallerne, både med hensyn til kvadratmeter og faciliteter såsom parkeringspladser.

”Det er jo dejligt at være en del af en udvikling, der viser, at vi ekspanderer, ikke kun som grossist til den danske autobranche, men også på vores messe”, siger au2parts’ direktør Niels K. Skak, og fortsætter:

”Det er med stolthed, at vi, som danskejet virksomhed, er helt med i front. Vi har siden sidste au2messe, der blev afholdt i Fredericia i 2018, arbejdet hårdt på igen at kunne præsentere unikke online løsninger, der kommer alle vores kunder til gode. Det er virkelig et område, som jeg mener au2parts adskiller sig på, da vi hele tiden arbejder med kundens behov i fokus. Det gør, at hver gang vi lancerer nye områder inden for bl.a. vores au2office, så er det udviklet i tæt samarbejde med vores kunder, så børnesygdommene er taget i opløbet, og produktet i det hele taget er tilpasset med udgangspunkt i værkstedets behov”,

I år kan au2parts præsentere nye områder inden for au2office, der indeholder løsninger som onlinebooking og et modul til dem, der har salgsbiler. Begge produkter blev frigivet i starten af året, og har au2parts haft travlt med at integrere det hos de mange værksteder, der straks har set mulighederne og effektiviteten i systemet.

Et andet nyt produkt, der præsenteres på messen, er au2sab bizz. au2sab er en betegnelse for en service-aftale-beregner, hvor bilejeren nemt kan få en pris på en månedlig ydelse, der blandt andet dækker service, men også tillægsydelser såsom dækhotel, lånebil, vejhjælp og reparationsaftale, hvis det ønskes. Tilføjelsen med bizz dækker over et nyt tiltag, hvor en central funktion støtter værkstederne i den praktiske håndtering af processen.

au2parts præsenterer også flere private labels produkter til au2messen. En af nyhederne her er Procare, hvor især produktet Procare Multi Purpose kølervæske er svære at komme udenom. Her er tale om en universal kølervæske som CAC/au2parts igennem det sidste halve år har udviklet i samarbejde med en førende global producent. Værkstedet kan dermed nøjes med kun ét produkt, eliminerer risikoen for at hælde den forkerte kølervæske på og sparer samtidig både tid og penge. Produktet er blandbart med alle gængse kølervæsker på markedet, og kølervæsken kan bruges på alle personbiler, varevogne, lastbiler, motorcykler, scootere samt både.

På konceptsiden har au2parts ligeledes lanceret et nyt tiltag for tidligere mærkeforhandlere under titlen ”Livet efter en mærkeforhandling”. Branchen er konstant under forandring, og det giver nye udfordringer for de mærkeforhandlere som løbende opsiges, eller selv ønsker at ophøre som ”mærkeværksted”. For mange stiller det naturlige spørgsmål: ”Hvordan skal jeg så drive min virksomhed og tjene penge?”.

”Livet efter mærkeforhandling” tilbyder et bredt spektrum af ydelser, der er aktuelle ved et sceneskift. Det er blandt andet i form af rådgivning og vejledning i at udarbejde forretningsplaner, strategier, markedsføringsplaner, grafisk hjælp til opbygning af annoncer og kampagner, tekniske data og meget mere.

au2parts’ hovedlager i Brabrand har netop introduceret AutoStore som et led i at optimere og effektivisere lagerfunktionen. Autostore-anlægget består af 118.000 lokationer og 50 robotter. Anlægget er suppleret med vakuum-løftegrej på både el-køretøjer og ved de stationære arbejdspladser, der skal forebygge arbejdsskader og øge effektiviteten. På au2messen fremvises systemet for de besøgende, så der gives et indblik i den teknologi, der ligger bag.

Ud over au2parts’ egne nyheder kommer de mange leverandører også med et bredt spektrum af spændende nyheder og gode tilbud. Der vil også være introduktion af nye leverandører hos au2parts, som gæsterne kan lære bedre at kende på messen.

”Alt i alt glæder vi os til at åbne dørene op for den ottende au2messe, der bliver den største til dato”, slutter au2parts’ direktør Niels K. Skak

Nem tilmelding

Som kunde hos au2parts, har du mulighed for at tilmelde dig au2messen via au2parts webkatalog fra uge 40.

Standplan og leverandøroversigt

Se dem her