au2messe

Velkommen til au2messen 2023

Mød 140 af de stærkeste leverandører til autobranchen sammen med au2parts-holdet, der holder hjulene kørende og hver dag tilbyder dig de mest værdiskabende løsninger

Hos au2parts siger vi: ’så meget mere end reservedele’, og hvis du vil vide præcist, hvad det indebærer for dig, så bør du helt sikkert deltage i årets au2messe den 25. og 26. oktober 2023 i Messe C i Fredericia.

Til Danmarks største au2messe samler vi vores kunder og leverandører til nogle begivenhedsrige dage. Formålet er at skabe en unik mulighed for at knytte kontakter og få et større indblik i de seneste tendenser i branchen. Vores leverandører er klar med nyheder, gode tilbud, faglig sparring og indlæg samt arbejdende stande.

I år zoomer vi ind på alle de serviceydelser, vi tilbyder, som kan fremtidssikre dit værksted. Du vil møde au2parts-holdet, som fortæller om værdiskabende løsninger, der er med til at give din virksomhed endnu større synlighed og fremgang. Her er nogle af de områder, du kan høre mere om:

  • Sociale medier (SoMe): Bliv klogere på, hvordan du kan bruge sociale medier til at promovere dit værksted og opbygge en stærk online-tilstedeværelse.
  • Grafisk design: Vi fortæller om betydningen af godt design, og hvordan det kan forbedre din virksomheds image og markedsføring og viser vores Værktøjskasse med markedsføringsskabeloner for konceptværksteder.
  • Økonomi: Få en snak med vores økonomiske rådgivere omkring optimeringer, der kan ses på bundlinjen.
  • Forretningsudvikling: Hør om innovative metoder til at udvikle din forretning, og hvordan du tilpasser dig skiftende markedstendenser.
  • Arbejdstøj: Få en snak om vigtigheden af ensartet, komfortabelt og sikkert arbejdstøj for dig og dine medarbejdere.
  • Flådestyring: Vi giver et indblik i, hvordan du effektivt styrer din virksomheds køretøjer og ressourcer med vores skræddersyede løsninger.

 

Du vil få nogle oplysende og interessante messedage med de seneste branchenyheder og spændende konkurrencer, hvor du kan vinde fede præmier.

Ingen messe vil dog være komplet uden gode tilbud, og vores leverandører vil være klar til at præsentere dig for nogle af de mest attraktive tilbud på dagen. Dette er din chance for at opgradere dit værksted og spare penge på samme tid.

au2messen har udviklet sig til at være en afgørende begivenhed inden for reservedelsbranchen i Danmark. Leverandører fra både ind- og udland har indset, at dette er stedet, hvor de kan møde de mest indflydelsesrige personer i branchen. Derfor har de investeret i større stande, flere produkter og ekspertpersonale for at skabe en endnu bedre oplevelse sammen med vores kunder.

Vi inviterer dig til at møde mere end 140 udstillere og selvfølgelig au2parts-holdet. Vi er her for at tilbyde dig en bred vifte af værdiskabende løsninger. Så uanset om du har brug for nyheder, rådgivning eller skarpe messetilbud, er vi og vores udstillere klar til at levere det.


Forneden er et udpluk af hvordan de sidste par års au2messer har set ud:

Vi ser frem til at se jer til au2messen den 25. – 26. oktober 2023 Messe C i Fredericia.

Vil du gerne deltage i dette års au2messe, så klik her