Det grønne e

Reparation og service af el- og hybridbiler

Bliv en del af Det grønne e

Et enkelt bogstav. Der betyder så meget. Vi sætter strøm til Det grønne e.

Ser du også, at fremtiden er elektrisk? Og begynder el- og hybridbilerne at fylde på dine lifte i dit værksted til serviceeftersyn og reparation?

Hvis du ikke allerede har været på uddannelse i at lære at servicere el- og hybridbiler, så planlægger du det garanteret allerede. Lige så snart du har taget den ekstra uddannelse, det kræver for at kunne servicere og reparere el- og hybridbiler, kan du sætte strøm til Det grønne e på dit værksted.

Det grønne e fortæller dine kunder, at her kan de trygt køre deres el- og hybridbil til service og reparation. Det grønne e signalerer, at dit værksted har uddannelsen og kompetencerne til at tage sig kærligt af kundens el- og hybridbil. Med Det grønne e bliver dit værksted del af et større netværk inden for service og reparation af el- og hybridbiler. For au2parts sætter strøm til Det grønne e i hele Danmark.

Kontakt din lokale au2parts-afdeling for at høre meget mere om fordelene ved at sætte Det grønne e på facaden af dit værksted, og om hvad det kræver af dit værksted.

Det grønne e's hjemmeside

Det grønne e's hjemmeside er dedikeret til ejere af el- og hybridbiler. Her har de mulighed for at finde flere praktiske informationer om service og reparation - samt hvor de kan finde et e-værksted.

Gå til Det grønne e's hjemmeside her

Med Det grønne e opnår du bl.a. disse 6 fordele:

- et fremtidssikret værksted

- en del af et større kompetence-netværk

- adgang til en større - og stigende - kundegruppe

- adgang til seneste nyt inden for el- og hybridbiler

- uddannelse

- fælles markedsføring.

Vil du med?

Vil du høre mere om det grønne e, og hvad det kræver at være med, så kontakt din lokale au2parts afdeling.

Find din lokale au2parts-afdeling her.