Det grønne e

Reparation og service af el- og hybridbiler

Bliv en del af det grønne e

Et enkelt bogstav. Der betyder så meget. Vi sætter strøm til det grønne e.

Ser du også, at fremtiden er elektrisk? Og begynder el- og hybridbilerne at fylde på dine lifte i dit værksted til serviceeftersyn og reparation?

Hvis du ikke allerede har været på uddannelse i at lære at servicere el- og hybridbiler, så planlægger du det garanteret allerede. Lige så snart du har taget den ekstra uddannelse, det kræver for at kunne servicere og reparere el- og hybridbiler, kan du sætte strøm til vores grønne ’e’ på dit værksted.

Vores grønne ’e’ fortæller dine kunder, at her kan de trygt køre deres el- og hybridbil til service og reparation. Det grønne ’e’ signalerer, at dit værksted har uddannelsen og kompetencerne til at tage sig kærligt af kundens el- og hybridbil. Med det grønne ’e’ bliver dit værksted del af et større netværk inden for service og reparation af el- og hybridbiler. For au2parts sætter strøm til det grønne ’e’ i hele Danmark.

Kontakt din lokale au2parts afdeling for at høre meget mere om fordelene ved at sætte det grønne ’e’ på facaden af dit værksted, og om hvad det kræver af dit værksted.

Med det grønne e opnår du bl.a. disse 5 fordele:

- et fremtidssikret værksted

- en del af et større kompetence-netværk

- adgang til en større - og stigende - kundegruppe

- adgang til seneste nyt inden for el- og hybridbiler

- fælles markedsføring.

Vil du med?

Vil du høre mere om det grønne e, og hvad det kræver at være med, så kontakt din lokale au2parts afdeling.

Find din lokale au2parts-afdeling her.