au2parts

Til den professionelle mekaniker

au2parts er den største danskejede autogrossist i Danmark. Gennem effektiv logistik og levering af mærkevarer i original kvalitet, sætter vi fokus på at give vores kunder en god service. au2parts er en del af den danske reservedelsimportør Aktieselskabet CARL CHRISTENSEN, der blev grundlagt i 1927. På koncernbasis omsættes der for over 1 mia. kr., og kon­cernen har ca. 600 medarbejdere. Selskabet er ejet af C.A.C. Fonden, der yder støtte til danske samfundsgavnlige, kulturelle eller sociale formål.

Vi leverer direkte til dit værksted

Hos hver enkelt au2parts afdeling har vi ca. 20.000 varenumre på lager. Inden for samme dag kan afdelingerne derudover trække på mere end en halv million varenumre fra hovedlageret. Vores chauffører og deres varebiler står klar til at bringe varerne ud i lokalområdet på optimale tidspunkter, så det passer ind i dine arbejdsrutiner.

Vi arbejder hele tiden på, at optimere vores lagre og er bredt dækkende hvilket sikrer dig en meget høj leveringsevne, så du kan få bilerne ud og køre på vejene igen.

Kvalitet og pris

Du får reservedele i OE-kvalitet, fordi vi samarbejder med de førende producenter/leverandører, der også leverer til bilindustrien.
- Reservedele
- Forbrugsvarer
- Værktøj/maskiner
- Dæk/fælge
- Og meget mere