Pirelli og au2parts

Indgår strategisk samarbejde

Hos au2parts er målet at være den førende dækleverandør til autobranchen med et bredt lager af dæk i alle prisklasser. Sortimentet er derfor netop udvidet med endnu en dækleverandør, nemlig italienske Pirelli. Således har au2parts fået endnu et stærkt dækmærke i sortiment. Et sortiment som også omfatter Continental, Tyfoon og Mastersteel.

Pirelli og au2parts annoncerer starten på et nyt partnerskab, som samler to brancheledere for at imødekomme den stigende efterspørgsel efter specialdæk, især til elbler.

Pirellis salgschef i Danmark, Søren Bjørn, udtaler om det nye samarbejde: ”Vi er meget glade for det nye samarbejde med au2parts, som vil give os mulighed for markant at øge vores tilstedeværelse af vores Premium-dæk på det danske marked.”

Indkøbschef hos au2parts, Carsten Randrup, supplerer: ”Hos au2parts er vi meget tilfredse med, at det er lykkedes os at få endnu en stærk leverandør af dæk i vores program og dermed styrke vores position som den foretrukne dækleverandør. Det nye samarbejde giver os endnu bedre mulighed for at imødekomme kundernes stigende efterspørgsel efter højt ydende specialdæk.

Timingen af dette samarbejde er gunstig, da det danske marked oplever en markant stigning i efterspørgslen efter dæk specielt designet til el- og hybridbiler.

Netop elbiler kræver et stærkere dæk, der kan holde til både den tunge vægt af elbiler samt deres højere moment.

Pirelli er bl.a. kendt for udviklingen af sin Elect-teknologi, som er dæk skræddersyet til elbilers specifikke behov.

Pírellis Elect-dæk er produceret med en lav rullemodstand for at sikre et lavt energiforbrug og optimerer dermed batteri-levetiden. For at undgå overdrevet slid som følge af det øjeblikkelige drejningsmoment til hjulene, har Elect dækket en specifik sammensætning, som sikrer øjeblikkeligt vejgreb. Derudover er dækket specielt konstrueret til at understøtte den forøgede vægt på elbilen.

Det nye samarbejde med Pirelli øger samtidig tilgængeligheden af større dæk til prestige og premium-modeller fra verdens førende bilproducenter i overensstemmelse med Pirellis Perfect-Fit-filosofi.

Pirellis salgschef i Danmark, Søren Bjørn og Indkøbschef hos au2parts, Carsten Randrup

Åben og læs pressemeddelelsen her

Pirelli & C. SpA er et italienskbaseret multinationalt selskab, der er særlig kendt for sin dækproduktion. I 2008 omsatte virksomheden for 4,66 mia. euro, mens man beskæftigede 31.060 ansatte. Hovedkontoret er beliggende i Milano. Virksomheden blev grundlagt i 1872 af Giovanni Battista Pirelli.
Læs mere om Pirelli her