Milwaukee gør arbejdet på værkstederne lettere

50 % hurtigere montering

au2parts’ leverandør af el-værktøj, Milwaukee, har introduceret en række nyheder, der gør arbejdet på værksteder lettere. En kombination af teknologi samt nytænkning kombineret med deres velkendte kvalitet og innovation er grundtankerne bag.

I 2019 introducerede au2parts værktøjsleverandøren Milwaukee til autobranchen. En ny stærk spiller på markedet, men de røde værktøjer, er siden blevet taget særdeles godt i mod i branchen. Ikke mindst på grund af deres kvalitet og innovation. Sidstnævnte understreges nu med en række nyheder fra Milwaukee, der sender værktøj til helt nye dimensioner.

50 % hurtigere montering med Milwaukee Tools første digitale momentnøgle

Milwaukee Tool afslører med stolthed branchens første motoriserede momentnøgler, som giver øget produktivitet, præcis momentnøjagtighed og avancerede rapporteringsfunktioner.

De digitale M12 FUEL 3/8" og 1/2" momentnøgler med ONE-KEY giver 50% hurtigere montering og større nøjagtighed, som forhindrer overspænding. Værktøjerne forbedrer også momentrapporteringen ved at generere momentdata og rapporter med tilpasningsmuligheder for inspektører og ejere via One-Key.

Den digitale M12 FUEL™ momentnøgle med ONE KEY™ øger produktiviteten ved at levere hurtigere og mere præcise fastspændinger samt rapportering direkte fra værktøjet. Værktøjerne kombinerer en kulfri POWERSTATE-motor og en digital momentnøgle i ét værktøj og kan give op til 50% hurtigere montering med præcis momentnøjagtighed på op til ±2% med uret og ±3% mod uret til momentfølsomme bolte.

Værktøjet er kompatibelt med ONE-KEY og kan derfor levere enkel registreringsfunktion med én knap til lagring af dataene. Derefter kan man tilpasse en rapport over dataene som dokumentation. Det vil i sidste ende fjerne behovet for at registrere momentværdien manuelt for hvert befæstelseselement," siger Henrik Nielsen, Nordic Trade Product Manager hos Milwaukee Tool.

Der kan lagres op til 28.500 momentbegivenheder i værktøjet, og et ubegrænset antal begivenheder kan lagres i ONE-KEY-appen. ONE-KEY-rapporterne kan nemt tilpasses og arrangeres efter den aktuelle opgave. Samtidig giver ONE-KEY™ brugerne mulighed for at oprette trådløs forbindelse til værktøjet via deres smartphone for at tilpasse værktøjets indstillinger, spore dets placering, administrere det i værktøjsbeholdningen og låse værktøjet for øget sikkerhed.

KOMPAKT OG PRAKTISK VINKLET LYNSLIBER

En anden nyhed fra Milwaukee er den første vinklede lynsliber på batteri med en størrelse og ydeevne, der fungerer optimalt på det professionelle værksted. Dette nye værktøj har ydeevne som en pneumatisk maskine, hastighedsregulering i 4 trin og en kompakthed, der gør det muligt at arbejde på selv de trangeste steder.

 I lighed med alle andre M12 FUEL™-produkter har dette nye værktøj tre særlige MILWAUKEE®-innovationer – den kulfrie POWERSTATE-motor, REDLITHIUM-batteriet og REDLINK PLUS-elektronikken – som giver brugerne mulighed for at fjerne materiale hurtigere og med større kraft end et trykluftværktøj.

Den kulfrie POWERSTATE-motor leverer højere motoreffekt, som giver værktøjet mere kraft end de fleste vinklede lynslibere på trykluft. Afbryderen med 4-trins variabel hastighed giver enestående kontrol til brugeren. Samtidig betyder den batteridrevne teknologi, at man slipper for kompressorer og slanger samt den daglige vedligeholdelse, der følger med. Ydermere slipper man for en ”hyle-lyd” og undgår oveni købet også ”hvide fingre”.

Uden begrænsninger fra slanger og kompressorer kan brugerne udnytte dette stort set overalt, hvor den kan komme ind.

STØRRE MOBILITET OG MINDRE BESVÆR MED DEN NYE KOMPAKTE M12 FUEL™ LYNSLIBER

Sidst men ikke mindst har Milwaukee på det seneste også introduceret en lige model af lynsliberen. Takket være den bærbare produktivitet, ydeevne og driftstid i M12 FUEL™-systemet er det blevet til en M12 FUEL™ ¼" lynsliber som lige model.

Dette nye værktøj er designet til at erstatte pneumatiske maskiner og har hastighedsregulering med 3 trin, større mobilitet og bedre adgang uden besværet med slanger og kompressorer.

"Da vi lancerede vores M12 FUEL vinklet lynsliber, ændrede vi spillereglerne på markedet og overgik brugernes forventninger ved at levere branchens første batteridrevne vinklede lynsliber," siger Henrik Nielsen. "Nu udvider vi programmet i denne nye produktkategori ved at introducere M12 FUEL lynsliber, som er en lige model og overgår de fleste almindelige lynslibere med 20%," siger Henrik Nielsen.

I lighed med den vinklet lynsliber har den lige lynsliber også de tre særlige MILWAUKEE®-innovationer – den kulfrie POWERSTATE-motor, REDLITHIUM-batteriet og REDLINK PLUS-elektronikken – som giver brugerne mulighed for at fjerne materiale hurtigere og med større kraft end et værktøj på trykluft.

Den nye lynsliber har hastighedsregulering med 3 trin og en hurtigt reagerende variabel hastighedsudløser, der giver brugerne fremragende kontrol. Samtidig betyder den batteridrevne teknologi, at man slipper for kompressorer og slanger samt den daglige vedligeholdelse, der følger med disse.

Den nye M12 FUEL vinklet lynsliber såvel som den lige lynsliber indgår i M12™-systemet, markedets største kompakte 12V-system, der fokuserer på at levere branchens bedste holdbarhed og kraft ved arbejde under trange pladsforhold. I øjeblikket består M12-systemet af mere end 80 værktøjer på samme batteriplatform.

Produktansvarlig for værktøj hos CAC/au2parts siger om de nye produkter: ”Det er tre stærke produkter, vi har set introduceret fra Milwaukee siden slutningen af januar og frem til nu. Det bekræfter os i, at det er den rigtige leverandør, vi har valgt på dette område. Ydermere har vores kunder kun givet positivt feedback til os på produkterne. Det er tydeligt, at vi her har med en professionel partner at gøre, der har en lang erfaring og ekspertise fra de forskellige professionelle markeder og byggepladser, hvilket kommer autobranchen til gode”.   

50 % hurtigere montering med Milwaukee Tools første digitale momentnøgle.

Mikkel Rudbech Hansen
Produktansvarlig for værktøj hos CAC/au2parts