BERU gløderør

BERU - først på markedet med gløderør

Med gløderør fra BERU er du sikret en god start på dagen - selv på den koldeste morgen i Danmark.

Vil du gerne have gløderør i din dieselbil, der yder optimalt og giver dig den bedste start på dagen? Så kan du trygt vælge at sætte gløderør fra BERU i din bil.

BERU har over 100 års erfaring med udvikling af glæderør. Det gør BERU til en pålidelig, teknologisk partner til bilindustrien og eftermarkedet.

BERU følger med den teknologiske udvikling og introducerer løbende nye produkter, der følger med udviklingen af bl.a. dieselbiler. BERU's sortiment af tændingskomponenter dækker 95 % af gløderørsmarkedet til dieselbiler i Europa, samt 90 % af det europæiske marked for gløderørskontrolmduler. 

Det, at de hele tiden stræber efter, at ligge i spidsen med hensyn til produktudvikling og innovation er med til, at BERU er den første leverandør, der kan levere gløderør til en lang række bilmærker og modeller til det professionelle danske eftermarked. Herunder højtydende, førsteklasses Audi-modeller som Audi A4 Avant, Audi A5 Sportback, Audi Q5, Audi Q7 og Audi A8.
De nye glæderør til de avancerede Audi-motorer kaldes CGP010. Det er et keramisk gløderør, der garanterer øget stabilitet, højere ydeevne og et forbedret brændstofforbrug.

Tekniske specifikationer for BERUs keramiske gløderør:

- Øget maksimal glødetemperatur (op til 1.300° C)
- Hurtig opvarmningstid (det fuldkeramiske varmeelement når op på
  ca. 1.300°C på under 3 sekunder)
- Lang levetid
- Ekspertise og nyskabende produktionsprocesser i alle led
- Kvalitetsmaterialer

Gløderør i OE-kvalitet

BERUs gløderør er udviklet og produceret i henhold til OE-specifikationer og kvalitetsstandarder. Gløderørene produceres af BorgWarner, der har et internationalt ry for at levere innovative tændingsløsninger, der opfylder OE-producenternes standarder. Disse løsninger leveres til eftermarkedet via BERU-varemærket.

Takket være BorgWarners tætte samarbejde med bilproducenter udvikles BERUs gløderør i overensstemmelse med specifikationerne fra bilindustrien, inden de gennemgår BERUs omfattende testproces.

BERU var de første på markedet med Audi gløderør*

BERU var de første på markedet med et innovativt keramisk gløderør til Audi. De er kendt for at udvikle tekniske løsninger, der opfylder og overgår kravene til nutidens avancerede motorer, så de bliver hurtigere, sikre og grønnere.

*Audi A4/A5/Q5/Q7/A8 (3.0 TDI quattro)