Udfordringer giver nye muligheder

Udfordringer giver nye muligheder og Modstand gør stærk

To ordsprog, som udtrykker det samme, og som begge kan bruges, når vi ser på coronakrisen. Corona- krisen har udfordret mange, og har givet mange nye udfordringer på jobbet og i dagligdagen.

Langt de fleste i service- og reparationsdelen af autobranchen fik, som alle andre, et wakeupcall da Danmark blev lukket ned, og ingen vidste, hvor det bar hen.

Mange var hurtige til at tilpasse deres virksomhed til en mere usikker fremtid, hvor blandt andet procedurer blev gennemgået. Det har for mange betydet, at driften på  værkstederne blev optimeret og effektiviteten blev forbedret. Vi har i den forbindelse set, at mange nu kan producere det samme – eller endda mere på værkstedet med færre ressourcer. Dette giver disse værksteder en klar konkurrencemæssig fordel nu og i fremtiden.

Hos au2parts har vi med stor glæde set, hvordan vores kunder fik en forbedret konkurrenceevne via en optimeret drift. Her har vi i au2parts haft mulighed for at hjælpe vores kunder med at effektivisere deres drift via vores brede produkt-pallette. Det er aldrig for sent at hoppe med på vognen, og vores kompetente medarbejdere, kan efter samråd med dig, finde værktøjer, der kan hjælpe dit værksted med de fremtidige udfordringer. Ønsker du sparring omkring, hvordan vi kan hjælpe dig, er du velkommen til at kontakte en af vores kundeansvarlige.

Sammen er vi stærke.

Niels K. Skak
Direktør hos au2parts