Få faste kunder

GØR LOYALE KUNDER TIL FASTE KUNDER

Tiden har lært os, at loyale kunder er det vigtigste at opnå. Som mange andre forhold i livet forandrer verden sig, derfor er det nu heller ikke nok, at kunderne er loyale. De skal også være faste kunder.

Hvordan opnår man, at kunder bliver faste?

Det kræver nye tiltag, og nogle af disse muligheder er ”au2sab” og ”au2cloud”. au2parts har i det sidste par år arbejdet på at udvikle disse produkter sammen med vores partnere, og de har nu vist sig at være meget funktionsdygtige
og medvirkende til at skabe faste kunder for mange værksteder.

au2sab (au2parts service-aftale-beregner) giver dig som værksted mulighed for at binde dine kunder til dit værksted, således at kunden betaler et fast abonnement pr. måned, for at få bilen serviceret på dit værksted. Det betyder, at kunden løbende forud betaler for det arbejde, som skal udføres på bilen, og pengene opkræves helt automatisk på kundens konto. Man skulle ikke tro det var muligt, men det er, hvad den nye moderne kunde ønsker, og rigtig mange værksteder har allerede indført det.

Tør du vente med at tilbyde det til dine kunder?

- For øv hvis konkurrenten har lavet en aftale for de næste 3 år. au2cloud er ligeledes skabt af au2parts for at gøre nuværende loyale kunder til faste kunder. Hvis du som værksted installerer en au2cloud i kundens bil, giver det dig som værksted mulighed for at følge kundens bil og dermed indkalde den til service etc.

Du får som værksted løbende adgang til bilens data, og kan dermed være proaktiv. Flådeejere, som f.eks. håndværksmestre og lignende, kan samtidig følge bilen geografisk, eller se kørebog med videre. Med begge produkter får du som værksted ”faste” kunder, og du kan i stor udstrækning medvirke til at planlægge kundens værkstedsbesøg og dermed opnå større og bedre udnyttelse af værkstedet.

Kontakt din lokale au2parts kundeansvarlige, som sammen med vores eksperter giver dig en endnu bedre information om produkterne, inden det er for sent.