Nye værkstedsvogne til mekanikere

Nye værkstedsvogne til mekanikere

au2parts aalborg har solgt 40 nye værkstøjsvogne fra KS Tools til TECHCOLLEGE Auto i Aalborg – til glæde for ca. 800 af skolens elever og kursister, der nu har endnu bedre værktøj i deres uddannelsesforløb.

Der var stor glæde at spore hos både skolens elever og faglærere, da au2parts aalborg levererede 40 nye KS Tools værktøjsvogne, der fremover vil indgå i undervisningen blandt TECHCOLLEGE Autos ca. 800 elever. Det er elever fra linjerne: Grundforløb 1 og 2, samt hovedforløb indenfor lastvogn og personvognsuddannelserne, der primært vil gøre brug af vognene. Derudover bliver der kursister samt elever på flyteknikeruddannelsen, der kommer til at bruge vognene.

Uddannelsesleder Jakob T. Pilgaard fra autocollege Aalborg siger om samarbejdet med au2parts aalborg: ”Vi har et rigtig godt samarbejde i det daglige – au2parts er ikke kun vores daglige leverandør af reservedele men også en samarbejdspartner. au2parts og skolen afholder i den forbindelse en række kurser for au2parts’ kunder omkring efteruddannelse, kurser og introduktion af nye leverandører og produkter. Herudover sidder regionschef fra au2parts, Peter Pape i en ERFA gruppe hos TECHCOLLEGE Auto, med henblik på at udvikle og fremme uddannelsen for fremtidens automekanikere. Alt i alt et samarbejde, vi sætter stor pris på, da vi på den måde får et tæt samarbejde med autobranchen”.

Helt i tråd med autobranchen er vognene leveret i racing-line serien og i tråd med dette, er udstyret nummeret fra 1 til 40 i Bedste racing stil.

Fra venstre ses au2parts aalborgs regionschef Peter Pape og til højre uddannelsesleder Jakob T. Pilgaard foran en flok glade elever, der står ved de nye vogne.