DM i Skills 2019

au2parts var med, da der blev afholdt DM i Skills 2019

Da der for nylig blev afholdt DM i Skills i Næstved var au2parts sponsor på personvognsmekanikerne.

Her kunne de dygtigste unge fra landets erhvervsskoler deltage i skills på 60 forskellige fagområder, blandt andet personvognsmekaniker-faget. Mere end 50.000 tilskuere deltog til arrangementet.

CAC Fonden, der bl.a. ejer Aktieselskabet CARL CHRISTENSEN (i daglig tale CAC) og herigennem au2parts, donerede for et par år siden 1 mio. kroner til støtte af uddannelsen af unge personvognsmekanikere gennem et samarbejde med de tekniske skoler og Industriens Uddannelser til DM i Skills.

CAC Fondens bestyrelse har vedtaget denne donation som et 3-årigt velgørende initiativ.

Lørdag d. 6. april 2019 blev vinderen indenfor personvognsmekaniker-faget kåret til DM i Skills. Vinderen blev Daniel Vinther Balsby fra Molges Biler, som er kunde hos au2parts. For hans flotte præstation modtog han fra CAC Fonden en stor værkstedsvogn med værktøj. Han modtog desuden, ligesom de øvrige deltagere, en personlig navnebroderet kuffert, indeholdende en invitation til en rejse til München for bl.a. at besøge BMW’s imponerende fabrik sammen med underviser eller mester. Deltagerne modtog desuden også et værktøjssæt for deres flotte bedrifter.

Legatoverrækkelsen fandt sted på personvognsmekanikerstanden efter udnævnelsen af vinderne, hvor venner, familie, undervisere, mestre og kollegaer var inviteret med til at overvære, at lærlingene blive hyldet for deres beundringsværdige indsats.

CAC Fonden vil ligeledes uddele legater til regionsmestrene og vinderne til DM i Skills i 2020.

Faktaboks

CAC Fonden støtter primært kunst og kultur, men Fondens bestyrelse valgte i forbindelse med Fondens 50 års jubilæum at starte en præmiering af årets dygtigste mekanikerlærlinge. Støtten består dels i en økonomisk præmiering af regionsmestrene ved et arrangement, der foregår på CAC’s domicil i Aarhus, dels præmiering på selve DM i Skills.