General Altimax one

Et dæk til det danske vejr

Det nye General Altimax One/One S sommerdæk fra Continental passer godt til det danske vejr

Det nye General Altimax One og One S er nu er gaden – og vi har det selvfølgelig hos au2parts.

Det nye sommerdæk har et godt vejgreb på både tør og våd vej. Dækket har 4 spor mønster, hvilket giver en høj ydeevne under kørsel.

Det nye dæk er designet på en helt ny måde, der giver et stærkt vejgreb og præcis reaktionsevne på tør vej. Lamellerne i dækket leder vandet væk fra vejbanen, og giver et bedre vejgreb og øget kontrol på våd vej, samtidig giver det nye dækmønster flere kilometer i dækken, så de holder længere.

4 gode grunde til at vælge Altimax One/One S

  • Pålidelig på våd vej
  • God på tør vej
  • Giver ekstra kilometertal
  • Giver ekstra sikkerhed med RTM (Replacement Tire Monitor)
  • Signalerer ukorrekt hjuljustering med VAI (Indikator for visuel justering)

 

Hvad er VAI?

VAI står for Visual Alignment Indikator. Det er en indikator i dækkene, der gør det muligt for brugeren at se, hvis dækkene slides ujævnt indenfor de første 1.000 km. VAI er repræsenteret tre gange i dækkets omkreds med to ekstra slanger (1,6 mm sliddybde) på dækkets modsatte skulderblokke. Hvis VAI slides forskelligt, dvs. den ene side slides mere end den anden, så betyder det, at hjulene slides ujævnt, og der er behov for justering.

Hvad er RTM?

RTM står for Replacement Tire Monitor. RTM vises 3 gange på dækket, og viser om dækket er slidt og skal skiftes. Påskriften Replacement Tire Monitor står 3 steder på dækket og efterhånden som dækket slides, ændres teksten til Replace Tyre (Udskift dæk).

https://youtu.be/NZ6glGcgzPM