Hopper trafikalarm

NYHED!

Undgå fartbøder og fejlalarmer

Med en Hopper trafikalarm bliver du advaret om hændelser, som er på den rute du har. Her får du alle trafikindmeldinger i en trafik-app, og den virker på din mobil, ligemeget hvor du er henne i verden.

Undgå fejlalarmer fra andre veje

Hopper trafik-App gør din køretur nemmere, mere sikker og gnidningsfri. Hopper viser ikke alarmer defineret ud fra afstanden i en radius, men viser derimod KUN fartkontroller, hvis du bevæger dig på det vejstykke, hvor fartkontrollen eller lignende er placeret.

Med Hopper får du adgang til Danmarks mest effektive netværk!
Hopper har det mest effektive netværk af indmeldte fotofælder. Foruden Hoppers egne brugere stammer indmeldingerne fra brugerne af de øvrige trafikalarmer på markedet: Saphe, Ooono, Beam m.fl., som Hopper kan integrere med.

Hopper trafik-app bliver løbende optimeret og udvidet i takt med brugernes behov og feedback. Giv gerne feedback direkte i appen via “Giv feedback”-knappen i menuen.

Radar

Hopper sætter trafiksikkerheden højt. Radaren scanner og skifter farve alt efter, hvor tæt du er på en fartkontrol.

Din hastighed

Vidste du, at din bil ikke viser dig den korrekte hastighed i instrumentbrættet?
I appen kan du altid se din præcise hastighed.

Fartgrænse

Se den aktuelle fartgrænse og hold den op imod, hvor hurtigt du egentlig kører. På den måde vil du altid være oplyst og dermed forbedre trafiksikkerheden

Indmeld

Indmeld og bekræft fartkontroller for at styrke netværket og undgå fartbøder. Du indmelder/bekræfter en fartkontrol ved et enkelt klik på din trafikalarm eller via knap i appen. En afkræftelse af en fartkontrol sker automatisk, hvis ikke du klikker og bekræfter ved forbikørsel.

Alarmer

Du vil blive alarmeret visuelt og via lyd cirka 1100 meter i forvejen, når du nærmer dig en fartkontrol (rød) eller en stærekasse (blå). Aktivér bløde alarmer (gul) og bliv varslet i områder, hvor der historisk set hyppigt har været fartkontrol.

Navigation og smart trafikinfo

Få komplet overblik med Hopper navigationsløsning, som navigerer dig uden om fartkontrol, trafikkøer og vejarbejde.