Konstante udfordringer

Konstante udfordringer i autobranchen

Autobranchen giver løbende nye udfordringer, og kræver ikke mindst omstillingsparathed. Hvis vi tager udgangspunkt i ”verdenssituationen” i følge Danmarks Statistik, så har der det seneste ¾ år ikke været nogen særlig omsætningsudvikling i autoreparationsbranchen. De løbende momsindberetninger for branchen viser en nærmest uændret udvikling i forhold til året tidligere, og det er usædvanligt. Ses udviklingen over en længere periode, så har den de sidste mange år været en positiv udvikling med minimum 5 %.

I en situation, hvor der ikke er nogen generel udvikling, vil der stadig være både vindere og tabere. Nogle virksomheder vil kæmpe for at få en større andel af ”kagen”, og det kommer så til at gå ud over andre.

I au2parts tilstræber vi, at alle vores kunder/partnere bliver vindere, og det er en del af vores mission at sikre dette.

Fra vores side, som leverandør til værksteder i branchen, er oplevelsen, at vinderne er de værksteder, der har:
• Styr på processer og kvalitet
• Et klart overblik over økonomien og KPI tal
• Høj effektivitet på værkstedet
• Planlagt sin markedsføring og tør bruge prisen som markedsføringsparameter

Ovenstående er selvfølgelig lidt firkantet sagt, men vigtigheden af at have et seriøst forretningsgrundlag, kan der vist ikke stilles tvivl omkring.

Men strategi, forretningsplaner, processer, økonomi og
markedsføring kan være tunge emner at tage fat i. Opfordringen er derfor klar. Brug au2parts til andet end køb af reservedele. Vi har et stort team af eksperter på forskellige områder og står klar til at hjælpe dig. Husk lægen ordinerer ikke samme medicin til alle patienter, det gør vi heller ikke, vi tager udgangspunkt i din situation.

Men det starter hos dig.

Niels K. Skak
Direktør hos au2parts