Værkstedsinventar af høj kvalitet siden 1979

Høj kvalitet siden 1979

Kraftwerk så første gang dagens lys i Schweiz i 1979, hvor firmaet blev etableret. Kraftwerk bygger på værdier som kvalitet og service – værdier, som vi hos au2parts også tilstræber at efterleve. Derfor er Kraftwerk også et godt match i forbindelse med et langsigtet samarbejde og partnerskab.

Kraftwerk er en international virksomhed, der leverer inventar af høj kvalitet, til værksteder over hele verden. Alexander Pieper, der er direktør for Kraftwerk, har en baggrund som mekanisk ingeniør, og har en stor passion for værktøj. Det var også grunden til, at han i 2016 overtog ejerskabet af Kraftwerk. Hans ønske er, at Kraftwerk bliver et verdenskendt brand og foretrukken leverandør af værkstedsinventar.

Med værkstedsinventar fra Kraftwerk garanterer vi hos au2parts den helt rigtige løsning til dit værksted. Indretningen er modulopdelt, og man kan derfor tilpasse alle løsningerne til ens behov. Det er muligt at få både komplette opstillinger, enkelte moduler samt tilbehør til at skabe endnu mere opbevaringsplads til diverse værktøjer.
Så alt efter om du står og mangler én komplet løsning, ét enkelt skab, tilbehør eller inspiration, så kan vi hjælpe dig med en tilpasset løsning.

Bøg, stål eller laminat – du bestemmer

Du kan selv bestemme, hvilken slags bordplade du ønsker – der er flere forskellige løsninger.

Træbordplade - Bøg
Bordpladen består af flere lag skrællede finer, som er forbundet med klæbemiddel. Dette giver pladen en høj styrke og stabilitet, samt et flot og naturligt udseende.

Bordplade rustfristål (304 - Blank)
Det rustfrit stål 304 er almindeligvis kendt som V2A-stål. Stållegeringen 304 er kendetegnet ved et særlig højt nikkel og kromindhold på 18 % chrom og 8% nikkel.
Fordelene ved disse legeringer er korrosionsbestandigheden, samt en ekstrem hygiejnisk overflade.
Desuden er den rustfri stålbordplade resistent over for vand, damp, fugtighed, svage organiske og uorganiske syrer.

Bordplade rustfristål (430 - Mat)
Det rustfri stål 430 har en densitet på 7,70 g / cm3.
Det høje krom indhold på 17% sikrer god korrosionsbestandighed, og kromindholdet giver stålet en modstand over for vand, damp, fugtighed samt svage syrer og alkalier.

Laminat bordplader
Laminat bordpladen består af en blanding af naturlige mineraler og akrylharpiks. Den faste overflade sikrer optimal hygiejne, fordi ingen snavs kan holde sig til overfladen. Materialet er holdbart til hyppig brug, samtidig med at det er let at rengøre. Laminatbordpladerne kan fås i 4 forskellige farver.

Komplette løsninger til dit værksted

Komplet opstilling med 3 moduler - S10.CAC2-1
Opstillingen består af to stationære underskabe med 9 skuffer, tre overskabe med gasfjedre samt én flytbar værkstedsvogn med 7 skuffer. Den transportable værkstedsvogn kan nemt og hurtigt køres hen til liften og køres tilbage på plads efter brug. Opstillingen har en længde på 2040 mm og er monteret med en stærk bøgebordplade på 35 mm.

Der er mulighed for at supplere alle opstillinger med ekstra tilbehør for at give endnu mere opbevaringsplads til diverse værktøjer.

Komplet opstilling med 4 moduler - S10.CAC1-1
Opstillingen består af to stationære underskabe med 9 skuffer, tre overskabe med gasfjedre, ét højskab med to låger samt én flytbar værkstedsvogn med 7 skuffer. Den flotte og stilrene bøge bordpladen passer godt ind i de fleste miljøer og hele opstillingen har en total længde på 2955 mm. De mange skuffer og skabe giver særdeles gode opbevaringsmuligheder.

Der er mulighed for at supplere alle opstillinger med ekstra tilbehør for at give endnu mere opbevaringsplads til diverse værktøjer.

Komplet hjørneopstilling med 8 moduler - S10.3964E
Denne store hjørneopstilling består af fem stationære underskabe med både låger, skuffer samt ét smart og funktionelt underskab med skraldespand og én flytbar værkstedsvogn. Derudover får man fem overskabe med jalousilåger, ét overskab med gasfjeder og to højskabe med henholdsvis én og to låger. Den 35 mm tykke bøgebordplade giver et flot og naturligt udseende og hele opstillingen har en total længde på 6643 mm. De mange skuffer og skabe dækker alle opbevaringsbehov til det professionelle værksted.

Der er mulighed for at supplere alle opstillinger med ekstra tilbehør for at give endnu mere opbevaringsplads til diverse værktøjer.

Ud over de komplette løsninger, kan du også bestille enkeltdele. Her er der mulighed for at vælge mellem flere forskellige underskabe, højskabe, indsatser og meget, meget mere.

Vil du vide mere om værkstedsinventar fra Kraftwerk?
Så kontakt din lokale au2parts afdeling.

Få en masse fordele med Kraftwerk værkstedsinventar af høj kvalitet

- Modulopdelt værkstedsinventar som kan sammensættes efter individuelle behov.

- Hvert modul kan bestilles individuelt

- Vælg mellem flere forskellige bordplader

- Fritstående konstruktion, ingen armaturer og ingen vægge

- Skuffer med skinner af forskellige højder med centrallås og enkeltlåsesystem

- Smart one-key løsning der gør det muligt at genopbygge alle låse med samme låsenummer, så det kun er nødvendigt med én nøgle.

- Bredt udvalg af tilbehør, f.eks. til opbevaring af værktøjer.