Ny afdeling i Middelfart

Ny afdeling i Middelfart

au2parts fortsætter væksten og åbner en ny afdeling d. 12. august i Middelfart.

Når au2parts’ seneste afdeling åbner i Middelfart d. 12. august er det med lokale branchefolk i spidsen. Afdelingsleder er Anders Bohlbro, der kommer fra en stilling som afdelingsleder i au2parts Odense. Tidligere har Anders været hos FTZ i Middelfart, og han er dermed godt kendt i området. Andreas Trandberg Nielsen, der har været kundeansvarlig hos au2parts siden 2014, kommer til at varetage denne stilling i den nye afdeling, mens Jesper Blom bliver souschef. Jesper kommer ligeledes fra au2parts, og har ligesom Anders tidligere været hos FTZ og Mekonomen i Middelfart, og er derfor også lokalkendt.

Afdelingsleder Anders Bohlbro, der har været hos au2parts lidt over et år, glæder sig til at åbne den nye afdeling: ”Mange af os i afdelingen er ret nytilkomne i koncernen, men vi har nu alle lært au2parts’ værdier at kende og er helt overbeviste om, at vi kan omsætte det til gavn for både kunder og CAC/au2parts, og dermed udvikle det til en god afdeling. Vi har alle et godt lokalt kendskab og med det back-up, der er i koncernen, tror vi på, at vi det vil blomstre fortsat. Her i opbygningsfasen har vi allerede fået mange spændende tilkendegivelser fra kunder. Udover Middelfart skal vi også dække de nærliggende områder samt Vestfyn og det østlige Fredericia, så det glæder vi os rigtig meget til”.

”Vi er nu i gang med at få hylderne fyldt op med varer, og har fået ansat de sidste kolleger, så vi er helt klar til åbning den 12. august”, slutter de aktive herrer i de nye omgivelser.

”En ny afdeling i Middelfart er en del af den strategi, vi lagde for et par år siden, hvor vi bl.a. ansatte Jakob Nyman som Regionschef for Fyn. I den strategi var også, at vi skulle udvide afdelingen i Odense kraftigt. Her blev de nye lokaler taget i brug i november 2018, og nu et halvt år efter, er vi klar med Middelfart afdelingen. Så vi efterlever strategien, følger succesen op og fortsætter ekspansionen”, udtaler au2parts’ direktør, Niels Skak.

Til at efterfølge Anders som afdelingsleder i Odense er Poul Toftegaard Pedersen ansat. Poul har ligeledes en stor og lang erfaring fra bl.a. FTZ og AD Danmark.

”Vi forventer derfor, at vi med det stærke hold af nye og bestående medarbejdere, fortsat kan udvide vores aktiviteter på Fyn”, slutter Niels Skak.

Fra venstre ses afdelingsleder Anders Bohlbro, Souschef Jesper Blom og kundeansvarlig Andreas Tranberg Nielsen. Billedet er fra før varerne kom på hylderne.

Fra venstre ses kundeansvarlig Andreas Tranberg Nielsen, Souschef Jesper Blom og afdelingsleder Anders Bohlbro. Varerne er kommet på hylderne under sommervarmen og smilet er stadig stort hos de tre.