Et rent værksted gør et godt indtryk

Et rent værksted gør et godt indtryk

Det er de første 20 sekunder der tæller, når en kunde kommer ind på dit værksted, i biludstillingen eller i venteværelset. Derfor er det vigtigt, at din forretning tager sig godt ud, for på de første 20 sekunder danner dine kunder sig et indtryk af din forretning. Det kaldes for 20-reglen, og det gælder også for de første 20 sekunder, hvor du møder kunderne.

Vi ved jo, at der kan være travlt på værkstedet, og kunden godt kan stå og vente lidt før de bliver taget imod. Her er det vigtigt, at både indendørs- og udendørsarealerne står rent og pænt. Derfor forhandler vi hos au2parts Nilfisk produkter. Nilfisk tilbyder nemlig en perfekt løsning til rengøring af udstillingslokaler, værksted og butik, og så kan du koncentrere dig om dine kunder.

Men et rent værksted giver ikke kun et godt indtryk, det giver også en god sikkerhed for kunder og medarbejdere, da et glat gulv kan resultere i fald. Et rent værksted giver også en bedre luftkvalitet og indeklima.

Fordele for dit værksted

  • Et rent værksted giver et bedre førstehåndsindtryk på kunderne
  • Det giver bedre luftkvalitet og indeklima fordi det giver en bedre luftfiltrering og der bruges færre rengøringsmidler
  • Rengøringsmaskinerne giver en bedre ergonomi og skåner derved medarbejderne
  • Du undgår glatte gulve og faldulykker

Over 100 års erfaring

Nilfisk har over 100 åre erfaring indenfor rengøringsløsninger
Det er ingen hemmelighed, at rengøring på værkstedet kræver lidt ekstra pga. olie og snavs fra bilerne, men heldigvis tilbyder vi flere rengøringsmaskiner, der gør den daglige rengøring lidt lettere. Vi har alt fra effektive højtryksrensere til fejemaskiner og højeffektive gulvvaskemaskiner.

Nilfisk rengøringsudstyr er udviklet for at sikre en høj hygiejnestandard og for at gøre rengøringen mere effektiv. De forskellige rengøringsløsninger er miljøvenlige og det er med til at sikre mindre brug af rengøringsmidler og en bedre ergonomi for medarbejderne, når der skal gøres rent.