au2parts udvider programmet af ProRep

Udvidelse af programmet ProRep

Efter flere års succes med at tilbyde sine kunder reservedele i serien PROREP, udvider au2parts nu yderligere sortimentet med flere produkter.

Allerede i 2013 introducerede CAC/au2parts sit første produkt i PROREP serien, som siden er vokset med nye produkter. Hidtil har det været produkter inden for bremser – herunder tromler, bakker, skiver og klodser.
Men nu er nye produkter på vej. Fra november tilbyder PROREP serien også støddæmpere og styretøj med et stort dækkende program, som udvides kontinuerligt til den danske bilpark.

”Vi har oplevet en større efterspørgsel på støddæmpere og styretøj til biler, som er mere end 5 år, og med dette program kan vi nu hjælpe vores kunder med et billigere alternativ”, siger indkøbschef Carsten Randrup om tiltaget.

PROREP produceres af flere verdensførende producenter inden for støddæmpere og styretøj. Producenterne har mere end 20 fabrikker globalt, hvorfra de årligt producerer flere millioner enheder og beskæftiger mere end 10.000 ansatte, samt forsknings-/udviklingsteams bestående af ca. 700 ingeniører. Ligeledes besidder virksomhederne komplette testfaciliteter og er blevet tildelt IATF16949 og ISO14000 certificering.

PROREP er reservedele med konkurrencedygtige priser i OE-kvalitet, som giver værkstederne mulighed for at imødekomme det pres, der er på udgifterne til reparation og service. Hør mere om PROREP produkterne på den kommende au2messe i Bella Centeret, stand 327.