Ny olie fra LIQUI MOLY og Champion

Ny olie til Stellantis-modeller fra LIQUI MOLY og Champion

Med Top Tec 6310 fra LIQOU MOLY 0W-20 og Champions OEM SPECIAL 0W-20 C5 P bringer au2parts to olieleverandører nu en ny motorolie på markedet, der blandt andet opfylder kravene til PSA-gruppens motortyper (PSA B71 2010).

De to olieleverandører hos au2parts har nu opnået godkendelse til PSA-gruppens motortyper PSA B71 2010. Indkøbschef Carsten Randrup udtaler: ”Vi har ventet på at kunne introducere denne nye olie og at godkendelsen kommer på samme tid for begge vores olieleverandører, er jo dobbelt godt. Begge mærker er allerede nu på lager og kan findes under de respektive bilmodeller i vores webkatalog, au2web.”

Den nye olie er primært beregnet til benzin-, benzin-/hybrid- og dieselmotorer fra modelår 2018 til biler af mærkerne Citroën, DS, Fiat, Jeep, Opel og Peugeot. Denne olie er påkrævet til PSA-gruppens motorer, som har brug for et smøremiddel af specifikationen PSA B71 2010. Disse motorer anvendes til flere af Stellantis-koncernens mærker.

Oliver Kuhn, souchef for LIQUI MOLYs olielaboratorium udtaler: "Det er en topolie, der sænker brændstofforbruget og samtidig giver motoren omfattende beskyttelse.”

Dette smøremiddel med lav viskositet hjælper især små motorer i disse serier med at opnå den bedst mulige ydeevne samtidig med lav slitage. Det nye produkt skaber balance mellem maksimal brændstofbesparelse og en ekstremt tynd, men holdbar smørefilm. "Med denne type olie skal motoren yde mindre for at pumpe den. Det er en af bilproducenternes mange stilleskruer til at reducere brændstofforbrug og emissioner", forklarer Oliver Kuhn. "Den generelle tendens i bilbranchen bevæger sig væk fra tyktflydende motorolier."