AC Hydraulic - 100% dansk kvalitet

Gør ”Made in Denmark” en forskel?

Kan det overhovedet løbe rundt, hvis man producerer alt i Danmark og samtidig skal konkurrere med billigere produkter?

Hvis man spørger markedets eneste danske producent af donkrafte, AC Hydraulic i Viborg, får man et rungende ja!  AC’s danske markedschef, Jesper Vestergaard, forklarer her, hvordan det hænger sammen for dem:

- Den danske industriarbejder er i verdensklasse! Vores medarbejdere i produktionen er rygraden i vores virksomhed, fordi vi har bygget hele vores forretning på kvalitet, ergonomi og sikkerhed. Vi laver det hele i Viborg, og vi har 100% styr på alle processerne og alle materialerne. Det mærker man på vores kvalitet, og det er grunden til, at vi uden at blinke kan tilbyde markedets absolut længste garanti på hele 10 år (3 år på hydraulikken).

100 % dansk kvalitet
Hos AC Hydraulic garanterer de 100 % dansk kvalitet.

Deres produkter er udviklet med øje for din hverdag som mekaniker, derfor er sikker­hed, kvalitet og effektivitet kendetegnet ved alle AC-produkter

I dag ved du som mekaniker, at kvaliteten af værkstedets udstyr har en betydning for den økonomiske bundlinje. Målt på de parametre vil ”Made In Denmark” altid gøre en forskel, grundet en længere levetid.

 

Du får 10 års garanti
Alle produkter fra AC Hydraulic har 10 års garanti på stålkonstruktionen, rammer og chassis og 3 års garanti på det hydrauliske system som består af pumper og cylinder.

Det er din garanti for produkter af høj kvalitet.

Vil du vide mere om AC Hydraulics produkter?
Så kontakt din lokale au2parts.

Med ethvert produkt fra AC Hydraulic er du sikret:

- Ekstraordinær høj kvalitet

- Høj effektivitet

- Høj leveringssikkerhed

- Bedre arbejdsvilkår og sikkerhed

- Mere fleksibilitet

- Lang produktlevetid