Et kongeligt Classic Race for au2parts

Et kongeligt Classic Race for au2parts

Selvom vejret ikke viste sig fra sin bedste side, da Classic Race Aarhus kunne fejre sit 10-års jubilæum, var det alligevel kongeligt for au2parts.

Det var 10. gang Classic Race Aarhus afholdte det folkelige byløb i Danmarks smukkeste omgivelser omkring Mindeparken og Strandvejen i Aarhus. Samtidig var det også 10. gang, at au2parts havde inviteret kunder og samarbejdspartnere til sit VIP-område, da den danskejede autogrossist au2parts naturligvis har bakket om arrangementet siden tidl. Skoda-forhandler Niels Brøchner fik idéen om et sådant arrangement i Aarhus.

Denne gang fik au2parts VIP-området et kongeligt besøg, nemlig af Cortina Racing og heriblandt H.K.H Prins Joachim, der både lørdag og søndag gav et indlæg på standen og i højt humør fortalte om weekendens løb herunder forventninger, udfordringer og ikke mindst den interne konkurrence blandt teamets kørere. au2parts tegnede i løbet af vinteren en sponsoraftale med Cortina Racing, der udover H.K.H Prins Joachim består af de rutinerede kørere Martin Berner og Oscar Sisbye Davidsen.

Niels Skak siger om samarbejdet med Team Cortina: ”Det er en fornøjelse at sponsorere et team som Cortina Racing, hvor kørerne giver alt, hvad de har på banen. Især i søndagens sidste løb i 65 klassen, så vi H.K.H Prins Joachims fremragende køreevner, der gav publikum fuld valuta for pengene med tætte dueller og spænding”.

Det 10. Classic Race Aarhus blev ikke det varmeste i historien, og fredagens program regnede næsten væk. Men der er ingen tvivl om, at arrangementet har meget at byde på, både for gæster fra autobranchen og ”Familien Danmark”.

Marketingchef Sanne Fredsøe siger om au2parts’ deltagelse ved Classic Race: ”Vi er glade for endnu engang at kunne bakke op om et så velorganiseret arrangement som Classic Race. Der er ingen tvivl om, at Classic Race er vokset med tiden – både som arrangement men også for os som deltager. Da vi i 2011 første gang deltog til arrangementet, var vores område afmærket med olietønder og minestrimmel. I dag er vores VIP-område vokset, der er ca. 7-8 gange så mange gæster, og vi har hegn og vagter til at forhindre uvedkommende i at komme på standen. Men uændret er den hyggelige stemning vores gæster bringer til standen, og vi har aldrig i de 10 år vi har deltaget oplevet gæster, der har bidraget til andet end den gode stemning – det er vi taknemmelige for”.


Løbsmæssigt var der mange spændende løb, og en af løbenes konger var Sebastian Petersen fra AutoPartner værkstedet Sebtor Auto, der fik førstepladsen i Youngtimer klassen.

au2parts har ligeledes et stort VIP-område til Copenhagen Historic Grand Prix, der afholdes 3. – 4. august på Bellahøj.

Fra au2parts standen kan løbene følges helt tæt på, mens bilerne forcerer chikaner.

Cortina Racing gav levende og underholdende indlæg på au2parts standen både lørdag og søndag.

AutoPartner værkstedet Sebtor Auto vandt Youngtimer klassen.