Direktør Thomas Jensens 25-års jubilæum

Thomas Jensen fejrer 25-års jubilæum som direktør hos CAC

Trods en branche i konstant udvikling er Thomas Jensen, der nu har 25-års jubilæum, blot den tredje direktør i Aarhus-virksomhedens snart 100-årige historie.

Aktieselskabet CARL CHRISTENSEN (CAC), som autogrossisten au2parts i dag er en del af, blev grundlagt i 1927 af fabrikant Carl Christensen. I mange år var motorrenovering og salg af motorkomponenter den primære forretning. I dag er målet at blive førende leverandør af dele til el- og hybridbiler til frie værksteder og mærkeværksteder.

– Vores branche er om nogen underlagt politiske beslutninger, den udvikler sig meget og konstant, og vi står midt i et teknologiskifte. Ikke desto mindre er vores koncern vokset på både top og bund stort set hvert år. Udviklingen er drevet af forandringsvillighed blandt vores dygtige medarbejdere – både nuværende og tidligere, hvis indsats vi står på skuldrene af. Vi løfter i flok, og det er vores store vækst et resultat af, fortæller Thomas Jensen.

Thomas Jensen tiltrådte som direktør for CAC i 1999 og er uddannet cand.merc. i International virksomhedsøkonomi ved Aalborg Universitet. Dengang omsatte koncernen for 150 millioner kroner og havde et resultat af primær drift på 2,9 millioner kroner, hvilket i 2023 rundede henholdsvis 1,28 milliarder og 54 millioner. CAC og dermed salgsdivisionen au2parts er i dag 100 procent ejet af C.A.C. Fonden, som er en almen velgørende fond, der støtter dansk kultur og samfund.

I dag er Thomas bosiddende i Højbjerg ved Aarhus og er på 15. år gift med Lotte. Ved siden af sit arbejde i CAC, sidder Thomas Jensen i bestyrelserne for både Den Gamle By i Aarhus, i brancheforeningen Autig og i den internationale indkøbsforening Temot.

Direktør Thomas Jensen