Vil du være herre i eget hus?

Vil du være herre i eget hus?

Så har vi erfaringen på en lang række områder, der gør din hverdag lettere.

Markedsføring:
Det er i dag komplekst at markedsføre sin virksomhed. Mulighederne er mange, og det flyver rundt med begreber som SEO, Adwords, CTR, CRM, CSR og mange flere udtryk, der kan være en jungle at finde rundt i. Vi tilbyder et koncept, hvor der er et team bag, der har styr på begreberne og hjælper på vej. Vi har et team med kompetencer til marketingstrategi, opsætning af annoncer, udførelse af facebookopslag, pakkeløsning til websites, tekstforfattere til pressemeddelelser og meget mere.

Strategi:
Livet efter en mærkeforhandling byder på ændringer i din forretning. Det kan ikke undgås. Men hvilken vej skal vælges? Med kædekonsulenter, der har en lang erfaring fra branchen, og ikke mindst er i daglig kontakt med andre værksteder, der har stået i samme situation, er det strategiske grundlag på plads til at guide på vej.

Forretningsplan:
Det kan lyde tungt at arbejde med, men det gør det ikke mindre vigtigt. Hvad er eksistensgrundlaget, og hvilke planer er der lagt for fremtiden? Det er nogle af de punkter, du skal forholde dig til, og vi har værktøjerne til at gøre processen overskuelig, så det ender med at blive en hjælp i hverdagen.

IT-programmer:
Administrativt arbejde fylder og uden hjælp fra brancherelaterende programmer, er det ikke nemt. Vi tilbyder et meget konkurrencedygtigt kundestyringsprogram, der er udviklet i samarbejde med vores kunder. Programmet indeholder fakturering, kalenderstyring, tidsregistrering, integration med webkatalog m.m. samt er inkl. salgbilsmodul, lagerhotel og online booking. Derudover tilbydes app til fotodokumentation, Connected Car løsningen, au2cloud, og en serviceaftaleberegner og au2sab.

Netværk:
Sparring med ligesindede giver inspiration, idéer og support i hverdagen. Netværksgrupper er derfor et tilbud, hvor du er i den gruppe, der passer til dig og din forretning.

Uddannelse:
Succes er ikke lig med perfekt – der kan oftest tilføres lidt mere her og der. Vores uddannelser er derfor baseret på ledelse og udvikling med både leder og forretning som udgangspunkt. Kurserne afholdes kun for folk i branchen, så der er rig mulighed for sparring ført an af dygtige branchekendte undervisere.

Teknisk data:
Adgang til teknisk data er afgørende for, at hverdagen på værkstedet fungerer. Vi tilbyder selvfølgelig forskellige datapakker, så I er dækket ind i forhold til fejlsøgninger, servicevejledninger, tekniske data, diagnostik m.m.

Meget mere …
Vi tilbyder meget mere end det. Du får det hele serveret i en pakke, så du nemt og overskueligt kender muligheder og indhold.