Hos au2parts lader vi op til fremtidens bilpark

au2parts sætter strøm til

Et enkelt bogstav. Der betyder så meget. Hos au2parts sætter vi strøm til Det grønne e.

El- og hybridbiler begynder at fylde mere på vejene. De udgør stadig en lille del af den samlede bilpark i Danmark, men interessen for de smarte el- og hybridbiler er stor. Nye elbils-modeller fra kendte og mindre kendte bilfabrikanter ser til stadighed dagens lys. Spørgsmålet er, om fremtiden i bilbranchen er elektrisk? Hos au2parts lader vi op til fremtidens bilpark.

El- og hybridbiler giver køreren en anderledes køreoplevelse. Og måske er det faktisk mest dén og det miljørigtige image ved en elbil, der tiltrækker køberne. For, om elbilen helt konkret er en mere miljøvenlig og mere økonomisk fordelagtig løsning, er en helt anden og mere kompliceret snak.

El- og hybridbiler kræver mindre vedligeholdelse end fossilbiler. Men fælles for alle biler er, at de skal til serviceeftersyn regelmæssigt, og at elbiler også har sliddele, der kræver reparationer. Kræver el- og hybridbiler ekstra af min mekaniker, er der sikkert mange forbrugere, der spørger. Og ja, det kræver, at din mekaniker tager en uddannelse i servicering og reparation af el- og hybridbiler, for at du trygt kan køre din elbil på dit sædvanlige værksted. ”For at arbejde med elbilers stærkstrøm, kræver det, at mekanikeren har været på kursus på et af landet kursuscentre”, udtaler direktør for au2parts, Niels Skak. ”Det kræver også, at værkstedet tilkøber det rette elværktøj og maskinel, det kræver at få en elbil ind på værkstedet”, fortsætter han. ”Man er nødt til at have stor respekt for arbejdet med elbiler, det er ikke for sjov at arbejde med den slags strøm”.

”At få alle vores værksteder igennem uddannelsesmøllen kommer til at tage lidt tid, men flere og flere af vores værksteder vil med tiden komme på landkortet og sætte strøm til vores grønne e på facaden af deres værkstedet. Det letgenkendelige grønne e skal vise forbrugeren vej til sit el- og hybridbilsværksted”, forklarer Niels Skak.

Vores grønne ’e’ fortæller nemlig forbrugerne, at her kan de trygt køre deres el- og hybridbil til service og reparation. Vores værksteder er fuldt udstyrede med den rette teknologi og det rigtige elværktøj, og samtidig bruger vi godkendte reservedele i original kvalitet. Service udføres efter alle forskrifter og bevarer fabriksgarantien på din elbil.

Det grønne e signalerer, at værkstedet har uddannelsen og kompetencerne til at tage sig kærligt af kundens el- og hybridbil. Med Det grønne e bliver de lokale værksteder del af et større netværk indenfor service og reparation af el- og hybridbiler. For au2parts er klar til at sætte strøm til Det grønne e i hele Danmark.

 

 

Det grønne e signalerer, at værkstedet har uddannelsen og kompetencerne til at tage sig kærligt af kundens el- og hybridbil. Med Det grønne e bliver de lokale værksteder del af et større netværk inden for service og reparation af el- og hybridbiler.

Vil du vide mere?

Vil du høre mere om hvordan dit værksted bliver en del af Det grønne e Klik her.