Procare kølervæske

Procare multi purpose kølervæske

au2parts præsentere et nyt brand indenfor kølervæske

Procare Multi Purpose kølervæske er en universal kølervæske som CAC/au2parts igennem det sidste halve år har udviklet i samarbejde med en førende global producent. Værkstedet kan dermed nøjes med kun ét produkt, eliminerer risikoen for at hælde den forkerte kølervæske på sparer samtidigt både tid og penge.
Produktet er blandbart med alle gængse kølervæsker på markedet, og kølervæsken kan bruges på alle personbiler, varevogne, lastbiler, motorcykler, scootere samt både.

Indkøbschef hos CAC/au2parts, Carsten Randrup siger om produktet: ”Den unikke blanding giver en enestående beskyttelse mod frost, korrosion og overop¬hedning. Procare Multi Purpose er desuden designet til at maksimere livstiden for motorens kølersystem samt beskytte det mod rust og kalkaflejringer”, udtaler han og fortsætter: ” Hos CAC/au2parts arbejder vi altid på at gøre vores kunders hverdag nemmere og samtidig sikre dem den bedst mulige indtjening. Med Procare Multi Purpose Kølervæske har vi nu det rette produkt”.

Procare Multi Purpose Kølervæsken er egnet til både støbejernsmotoren og aluminiummotoren, og CAC/au2parts anbefaler, at man altid følger producentens vejledning for skifteintervaller.

”Det har været en spændende og lærerig proces at udvikle dette unikke produkt i samarbejde med producenten”, udtaler Carsten Randrup og fortsætter: ”Vi ser frem til at tilbyde produktet til markedet. Vi har indgået en eksklusiv tappeaftale med Polar om, at de tapper kølervæsken over i salgsbar emballage for os her i Danmark. Det har vi valgt af flere grunde. For det første er det mere miljøvenligt, at de salgsbare produkter ikke skal transporteres så langt, og derudover sikrer aftalen danske arbejdspladser”.


Procare - ny private label serie i kemi
Brandet Procare er et nyt tiltag for at sikre kvalitetsprodukter til konkurrencedygtige priser. Første produkt, der introduceres, er således den unikke universal kølervæske Procare Multi Purpose. Procare serien vil løbende blive udvidet med nye produkter.

CAC/au2parts har i forvejen PROREP serien, som er en private label serie inden for reservedele, der blev dannet for at kunne tilbyde alle kunderne kvalitetsreservedele til konkurrencedygtige priser.
Samme behov opleves inden for kemi/forbrugsartikler, og derfor introduceres nu Procare, som CACs/au2parts’ egen private label linje til gavn for sine kunder.

Du kan finde Procare kølervæske i au2web.

Procare er au2parts nye private label serie i kemi, hvor det første produkt, der introduceres, er Procare kølervæske.

Procare er ikke det første private label, som au2parts introducerer. Koncernen har i forvejen PROREP serien, som er vores private label serie for reservedele, der blev dannet for at tilbyde vores kunder kvalitetsreservedele til konkurrencedygtige priser.