Procare kølervæske

Procare multi purpose kølervæske

au2parts præsentere et nyt brand indenfor kølervæske

Procare Multi Purpose kølervæske er en universal kølervæske som Aktieselskabet CARL CHRISTENSEN igennem det sidste halve år har udviklet i samarbejde med en førende global producent.
Produktet er blandbar med alle gængse kølervæsker på markedet og kølervæsken kan bruges på alle personbiler, varevogne, lastbiler, motorcykler, scootere samt både.

Den unikke blanding giver en enestående beskyttelse mod frost, korrosion og overophedning, og er designet til at maksimere motorens kølersystems livstid samt beskytte det mod rust og kalkaflejringer.

"Det har være en spændende og lærerig proces, at være med til at udvikle kølervæske i samarbejde med producenten", fortæller John Eriksen, indkøber hos au2parts, og fortsætter; "Vi ser frem til, at autobranchen tager godt imod vores nye produkt".

Procare Multi Purpose Kølervæsken er egnet til både støbejerns motorer og aluminiums motorer, og vi anbefaler at man altid følger producentens vejledning for skifteintervaller.

"Vi har lavet en aftale med Cab-Dan Polar omkring tapning af kølervæske for os her i Danmark. Det har vi gjort af et miljømæssigt hensyn, så produktet ikke skal transporteres så langt," fortæller John Eriksen. 

Du kan finde Procare kølervæske i au2web.

Procare er au2parts nye private label serie i kemi, hvor det første produkt, der introduceres, er Procare kølervæske.

Procare er ikke det første private label, som au2parts introducerer. Koncernen har i forvejen PROREP serien, som er vores private label serie for reservedele, der blev dannet for at tilbyde vores kunder kvalitetsreservedele til konkurrencedygtige priser.