Få malet på værkstedet

Kvalitetsmaling til dit værksted

Værkstedsgulvet trænger med mellemrum til en omgang maling, så det bliver ved med at være flot. Et nymalet gulv er også nemmere at rengøre. 

Stor ekspertise hos Esbjerg Farve og Lakfabrik

Hos Esbjerg Farve og Lakfabrik har man i mange år vejledt og leveret maling til de professionelle værksteder. De har maling til alle typer værkstedsgulve, og udvikler løbende på deres produkter, så de bliver bedre.

Vores kemiingenører udvikler løbende vores produkter, på eget laboratorium, hvilket kommer vores kunder til gode. Esbjerg Farve og Lakfabrik tage nemlig den feed back, de får fra deres kunder, og bruger den i forbindelse med produktudvikling.

Slip for rengøringen

Hos Esbjerg Farve og Lakfabrik tilbyder de et Roll and go systemet. Systemet består af et malerkar, som man sætter ned i rullespanden. På den måde slipper man for at rengøre sin malerspand, da det kun er engangsdelen, der kommer maling på. Samtidig er rullespanden udviklet, så man kan sætte sin rulle og forlængerskaft ned i spanden, uden at den vælter.

 

Efadeck gulvmaling

Når gulve bliver slidt og får et udpint udseende, kan det være en god idé at male det.

Efadeck™ serien til maling af såvel gamle som nye betongulve. Serien består af 1 og 2 komponent gulvmalinger med uovertruffen slidstyrke og unik kemikalieresistens. Særdeles velegnet på værksteder, industri og lager.

Efadeck - 1 komponent serie 0451 (Grå) & serie 0454 (Klar)
- 1 komponent Polyurethan maling.
- Fortyndes med Syntetisk Fortynder
- Farver: Grå og Klar
- Emballage størrelse: 5 og 20 liters spand.

Efadeck H2O Heavy - 2 komponent serie 0699
- 2 komponent Epoxy maling.
- Fortyndes med vand.
- Farver: Grå, Hvid og Sort
- Emballage størrelse: 4 og 8 liters spand.

Begge er velegnet til betongulve på værksteder og lager.