Fusion i au2parts

au2parts aarhus c afdelingen flytter

De to au2parts afdelinger i Aarhus, Midtbrems og Erik Lyngsø har valgt med virkning fra 1. juli i år at fusionere og flytte alle aktiviteterne til Sintrupvej i det vestlige Aarhus. Sammenlægningen er et resultat af langvarige drøftelser og betyder, at den fortsættende afdeling, au2parts aarhus (Midtbrems), styrkes ved at medarbejderne hos Erik Lyngsø overflyttes til det nye selskab under ledelse af regionschef, Tomas Dyrby Jørgensen.

Thomas Lyngsø fortsætter i au2parts i en kombineret rolle som både ekspedient og kundeansvarlig. I starten med primær fokus på kunder, som han er kommet til gennem mange år. "Det et ikke nogen hemmelighed, at dette er et ønskescenarie for mig. Min far grundlagde virksomheden i 1963 og i alle årene har Aktieselskabet CARL CHRISTENSEN (i daglig tale CAC) været vores vigtigste samarbejdspartner, og det var derfor naturligt, at en fusion skulle være med deres salgsselskab i Aarhus, au2parts. På denne måde kan jeg være med til at sikre "mine" kunder den bedste og mest gnidningsfrie overgang, hvor de stadig kan blive håndteret af de samme medarbejdere, som de plejer, men nu blot fra et betydeligt større lager.", siger Thomas Lyngsø. CAC's administrerende direktør er også meget tilfreds med sammenlægningen af de to selskaber; "Gennem mine 24 år i spidsen for CAC har jeg kendt både Thomas Lyngsø og hans far. Vi har arbejdet godt sammen i mange år, og jeg er derfor utrolig glad for, at det er lykkedes at finde en løsning, der kommer til at styrke os i den tiltagende konkurrence. Gennem aftalen sikrer vi, at vi kan give vores fælles kunder den bedst mulige service, og vi formår samtidig at fastholde samtlige medarbejdere. Det er vel det man vil kalde en win-win-win, skabt af Tomas, Thomas og Thomas", afslutter Thomas Jensen med et smil.

"Det er glædeligt, at vi på denne måde kan styrke vores tilstedeværelse i Aarhus til gavn for vores mange kunder. Vi oplever i øjeblikket en stærk vækst, og fusionen vil give os mulighed for at fastholde vores høje serviceniveau overfor vores kunder. Samtidig får vi mulighed for at effektivisere vores drift, da vores biler ikke kommer til at overlappe i fremtiden", siger Tomas Dyrby Jørgensen om fusionen.

Find åbningstider og kontaktpersoner ved at klikke her