Smart damprenser fra Nilfisk

Bæredygtig, sikker og effektiv damprengøring i autobranchen

Bæredygtig, sikker og effektiv damprengøring i autobranchen

au2parts samarbejder med Nilfisk, verdens førende producent af rengøringsmaskiner, som har en klar vision om at understøtte kundernes forretning gennem intelligente rengøringsløsninger. Nilfisk har udviklet en effektiv og ressourcebesparende damprenser, som vil gøre din hverdag nemmere.

Damp fjerner smittekilder med lavt ressourceforbrug

Damprengøring har mange forskellige anvendelser og er samtidig en yderst bæredygtig rengøringsmetode. Damp egner sig især godt til autobranchen, fordi det er en hurtig og effektiv måde at desinficere kontaktflader. Og så er sikkerheden også i orden for både medarbejdere og kunder.

En damprenser fungerer ved, at helt almindeligt vand bliver opvarmet i maskinens kedel til en temperatur på ca. 100-150°C. Når kedlen er tilstrækkelig varm, producerer den tørdamp. Man kalder denne type damp tørdamp, fordi den kun indeholder ca. 5-6 % vand og er meget mere ”tæt”. Fordi dampen når en meget høj temperatur, kan den bruges til at desinficere med.

Fordelene ved at bruge damp er bl.a., at den kan trænge ind i revner og sprækker og fjerne de fleste smittekilder. Derudover har den et meget lavt ressourceforbrug – både når det glæder vand og strøm. Du kan endda bruge damp uden rengøringsmidler. Det byder mindre kemi og en mere miljøvenlig rengøring. Resultatet er lavere omkostninger og et bedre arbejdsmiljø.

Ekstrem varme dræber bakterier og fjerner dårlig lugt

Med en temperatur på ca. 100-150°C bliver dampen selvsagt ekstrem varm. Og specielt kombineret med et vakuumsystem dræber den 99,99% af alle bakterier. For det meste er damp nok, og du behøver altså ikke at bruge desinfektionsmiddel. Derfor er det også en enkel og meget effektiv desinficeringsmetode.

Damp alene tørrer hurtigt, men du kan sætte turbo på processen, hvis du bruger en damprenser med et integreret vakuumsystem. Overfladerne tørrer hurtigt efter rengøring, og ofte vil overfladen være helt tør på under 10 minutter. Til sammenligning tager det 30-60 minutter, når du benytter en metode, der kræver en større mængde vand.

Hvad kan du bruge damp til?

Du kan bruge damp til at dybderense og desinficere. Damp er specielt god, når du rengør sæder og interiør eller hvis du fjerner pletter og dårlig lugt fra sæder, som samtidig også bliver pænere, fordi dampen får luven til at rejse sig op igen. Damp kan også bruges til at opløse trafikfilm, fedt og olie.

Det er nemt at bruge en damperenser, og den egner sig til stort set alle overflader. Det kræver ikke andet end rent kold vand direkte fra hanen, og så kan du faktisk gå i gang med at damprense. Det er en hurtig og nem proces, som forbedrer hygiejnen væsentligt.

Fem forrygende fordele ved damp

  • Miljøvenlig og bæredygtig rengøringsmetode
  • Hygiejnisk
  • Rene og tørre overflader
  • Brugervenlig
  • Omkostningseffektiv