Ferodo bremseklodser

Miljøvenlig bremseklods

Ferodo, en af de største OE-producenter af bremseklodser i verden, har udviklet en banebrydende bremseklods - ECO-FRICTION, til både bilindustrien og eftermarkedet. Bremseklodserne har en endnu bedre stoppeevne*, hvilket gør dem til en af de mest sikre klodser på markedet.

En miljøvenlig bremseklods
Samtidig er sammensætningen af selve friktionsmaterialet, gjort "grønnere" ved, at Ferodo har reduceret og erstattet flere af de skadelige komponenter i bremseklodsen med nye og miljøvenlige materialer.

Kobber- og zink er erstattet af jern, mens stoffet stoffet antimon, der kan være skadeligt for kroppen, helt er fjernet.

Kun hos au2parts og CAC
Den banebrydende bremseklods, som Ferodo leverer til bl.a. Mercedes og Audi er, som det eneste sted i Danmark, tilgængelig for eftermarkedet gennem au2parts og CAC.

 


*Testen er foretaget på et udvalg af små og mellemstore biler samt varevogne. Den er foretaget med ABSen frakoblet, så det er bilens rene stoppeevne, der er målt på. Test foretaget af Mira Ltd., der er et uafhængigt testfirma, viser at ECO-FRICTION har en kortere stoppelængde end andre OE-klodser.