Pressemeddelelse

au2parts med vokseværk

au2parts, som er Danmarks største danskejede autogrossist er i modsætning til flere af deres konkurrenter ikke i sparemode. Tværtimod har au2parts over de seneste 2 måneder ansat mere end 50 medarbejdere.

Asger Poulsen, au2parts direktør, forklarer, at det bl.a. hænger sammen med vores ejerstruktur. ”Som en del af CAC, er vi ejet af CAC Fonden, som er en almen velgørende fond, der støtter alt lige fra kunst og kultur over hospitalsklovne og uddannelse af nye mekanikere gennem et samarbejde med både Skills og Tun din fremtid. Vores grundlægger, Carl Christensen, var en visionær mand, der lagde ejerskabet af driftsselskaberne over i en fond. Dette betyder, at vi i dag arbejder med ”tålmodig kapital”. Vi skal naturligvis sikre, at der er fornuft i de investeringer og ansættelser, som vi foretager, men er der det, så kan vi gøre det. Da Carl Christensen overdrog ejerskabet til CAC Fonden, gjorde han det nemlig med tanke på, at sikre virksomhedens fortsætte eksistens og medarbejdernes jobsikkerhed. Det nyder vi godt af.”

Der har netop været afholdt flere introduktionsdage for de nye medarbejdere i Aarhus. På grund af det meget store antal, blev deltagerne delt i flere hold. På billedet ses deltagerne fra seneste hold. Tanken med en introdag på hovedsædet i Aarhus er, at give medarbejderne indsigt i den back-up, som er for de enkelte afdelinger i form af indkøb, logistik, IT, marketing, koncepter, HR og økonomi. På denne måde får nye medarbejdere en bedre forståelse af sammenhængen mellem afdelingerne og hovedsædet og får samtidig mulighed for både at se centrallageret og hilse på de ledende medarbejdere fra CAC.

Asger Poulsen fortsætter ”I øjeblikket er der meget uro i markedet, men vi oplever en markant salgsmæssig fremgang med stigende køb både fra frie værksteder, fra mærkeværksteder og fra tidligere mærkeværksteder, og har derfor valgt at kvittere for kundernes tillid til at styrke vores service overfor kunderne gennem ansættelser i både IT, logistik og salg. Vi tror på, at kundeservice og nærvær til kunderne fortsat har betydning. Vi har i denne forbindelse også valgt, at vores store au2messe, som vi senest holdt i oktober sidste år, i år blive omlagt til au2turen, hvor vi sammen med en række vigtige leverandører vil komme rundt i landet til 8 byer i uge 35 og 36. Dette er ikke i stedet for au2messen, som næste gang finder sted den 02. og 03. april 2025 i Fredericia, men blot for at vise, at selvom vi er den største danskejede autogrossist, så er vi også lokale og nærværende.

Men det er ikke kun i forhold til kunderne, at vi dyrker det tætte. Vi lægger også vægt på den uformelle og nærmest familiære ånd, som vi driver selskaberne under. Det skal være godt at gå på arbejde, ellers skal man søge noget andet. Dette gælder for alle jobs og alle arbejdssteder”, slutter Asger Poulsen.

Deltagerne fra seneste hold.

Fra seneste introduktionsdag.