Følg med udviklingen - benyt au2cloud

Følg med udviklingen - benyt au2cloud

Teknologiens udvikling påvirker i større og større grad værkstedsdriften, og hvordan vi har kontakt med vores kunder. au2parts følger udviklingen og tilbyder løsninger, som gør at et værksted kan lette kundernes hverdag og skabe loyalitet til værkstedet.

Vi ser i stigende grad, at teknologien rykker ind på værksternde i dag, hvor man blandt andet snakker om connected-car. Det er tydeligt at se på automarkedet i både Danmark og resten af verden, at forbindelse mellem bil og værksted, bliver mere og mere almindeligt. At en kundes bil kan kommunikere direkte til værkstedet. Det hjælper begge parter, da værkstedets muligheder for at assistere deres kunder bliver forbedret, og kunden kan få mere præcise råd om det problem, de oplever.

au2parts tilbyder connected-car løsningen au2cloud, som er udviklet med henblik på at give de danske værksteder muligheden og redskaberne for at følge med i udviklingen på markedet.

Hvordan virker au2cloud?

au2cloud fungerer ved, at en dongle med eget simkort installeres i bilens OBD-stik og opkobles til au2cloud programmet på værkstedets computer. Enheden sender data fra bilen til værkstedet, som kan følge med i de fejlkoder, kundens bil registrerer. Herefter kan værkstedet kontakte kunden med rådgivning samt aftale en tid til reparation af fejlen. Enheden hjælper desuden værkstedet med at sørge for, at kundens bil kommer rettidigt til service ved hjælp af et online  overblik og notifikationer omkring, hvornår bilen nærmer sig sit serviceinterval.

Flere fordele i en løsning

Føreren af bilen kan desuden downloade en app til sin telefon, der giver dem en kørselslogbog over alle ture, bilen har kørt. Dette kan anvendes til dokumentation for kørte kilometer, og en samlet oversigt kan eksporteres og anvendes til deres kørselsregnskab. Kunden kan også anvende appen til reparations logbog, da den registrerer alle de reparationer, værkstedet udfører. Kunden kan også kontakte sit værksted med appens eget kommunikationssystem. au2cloud får  løbende tilføjet nye funktioner, der skaber mere værdi for værkstedet og deres kunder. De funktioner, der tilføjes, bliver udarbejdet i tæt dialog med de værksteder, som anvender au2cloud. au2cloud kan hjælpe flådeadministratorer til at få et hurtigt og præcist overblik over den samlede flåde og kontrollere alle bilernes status. Flådeejere får desuden mulighed for live-tracking af hele deres flåde af biler. Vil du følge med udviklingen og være first-mover, så bør du vælge au2cloud til dine kunder, så sparer de både tid og besvær i hverdagen.