På egne ben efter mærkeforhandling? Når én bildør lukkes, åbnes en ny

Står du på egne ben efter mærke-forhandling? Når én bildør lukkes, åbnes en ny

Hos au2parts forstår vi udfordringerne og usikkerheden, der følger med at miste en mærkeforhandling. Men vi har gode nyheder; der er lys forude, og vi er her for at åbne nye døre til en verden fuld af muligheder.


Bliv en del af vores netværk

Hos au2parts siger vi altid ”så meget mere end reservedele”- og hos os får du ikke blot en leverandør; du får en samarbejdspartner. Uanset om du vælger at blive AutoPartner-, Teknicar-, eller en del af vores NoName-koncept, tilbyder vi en komplet pakke til at støtte dig i overgangen til at være et frit værksted og brugtvognsforhandler.
Læs mere her


Innovative løsninger med au2office

Vi har udviklet vores eget kundestyringssystem, au2office, som gør det nemt at håndtere daglige opgaver som kalenderstyring, fakturering og meget mere. Systemet er desuden designet til at være fleksibelt med en række tilpasningsmuligheder gennem forskellige moduler, bl.a. online booking, genindkald og bilsalg, som er med til at gøre din hverdag nemmere.
Læs mere her


Professionel økonomisk og marketing support

Med vores erfarne team af økonomiske rådgivere og marketingeksperter, får du den nødvendige hjælp til branchens kompleksiteter. Vi tilbyder hjælp til alt fra økonomisk erhvervsrådgivning til effektiv markedsføring og annoncering, så du kan fokusere på det, du gør bedst.
Læs mere om økonomisk rådgivning her


Sourcing af biler

Når en forhandling ophører, opstår der en ny vigtig opgave med at skaffe biler til salg. Gennem vores samarbejde med ASG har vi udviklet au2garant, et IT-værktøj, der hjælper dig med at skaffe biler fra udlandet, inklusive alle nødvendige beregninger af omkostninger, priser eller leasing udgifter.


Levering af alt lige fra reservedele til data
Fra vores centrallager og vores 40 au2parts afdelinger leverer vi flere gange om dagen – lige fra reservedele, forbrugsvarer, værktøj og originale reservedele.

Vi har samtidig en række samarbejdsaftaler, som man kan trække på, herunder adgang til biltekniske data, finansieringsaftaler, serviceaftaler og meget mere.


Fremtidssikring med efteruddannelse og lærlingeprogrammer

Vi holder dig opdateret gennem vores efteruddannelsesprogrammer og unikke au2parts lærlingeforløb, som er skræddersyet fremtidens mekaniker.
Læs mere her


Eksklusivt arbejds- og profiltøj

Du kan også bestille skræddersyet arbejds- og profiltøj nemt fra vores webkatalog, og få det leveret direkte til din virksomhed. Har du brug for det, kommer vi også direkte til dig - vi har nemlig vores egen tøjafdeling med to kørende busser.
Læs mere her


Vi er
så meget mere end reservedele; vi er din samarbejdspartner
Er du interesseret i at vide mere? Kontakt Niels Skak, tlf.: 61 20 93 46 eller Michael Rask, tlf.: 29 12 49 99 for en uforpligtende dialog om, hvordan vi kan støtte dig i din nye rejse. Vi er ikke længere væk end et opkald.

 

Er du interesseret i at vide mere?
Kontakt 
Niels Skak, tlf.: 61 20 93 46 eller Michael Rask, tlf.: 29 12 49 99