Lærlinge roser au2parts lærlingeforløb

Lærlinge roser au2parts lærlingeforløb

au2parts lærlingeforløb på Tradium i Randers har siden opstarten i august 2023 mødt en massiv interesse fra værkstederne i kæderne AutoPartner, Teknicar og NoName og deres lærlinge.

Hos au2parts og Tradium er man da også glade over at se den modtagelse uddannelse har fået. I august 2023 startede 3 H1-hold og der forventes yderligere to H1 hold efter sommerferien.


Konceptchef Jesper Valentin Lund udtaler: ”At stå med 5 hold kørende efter blot 1 år, viser med al tydelighed, at vi har gang i noget rigtigt. Dette bekræftes kun yderligere af de udtalelser vi får fra lærlingene. Vi ser endda flere, der gerne kører langt efter netop au2parts lærlingeuddannelsen i Randers. Vi ser undervisere, som leverer et kæmpe stykke arbejde hver dag og Tradium har givet os adgang til de bedste undervisningslokaler, vi kunne ønske os. Alt sammen er det med til at skabe de bedste betingelser og rammer for hele uddannelsen for vores konceptværksteders lærlinge, hvor læring og et godt studiemiljø er blandt vores og Tradiums fokuspunkter.”

Lærlinge roser forløbet

Vi har talt med et par af lærlingene, som lige nu er i gang med forløbet.

”Hele forløbet er generelt godt struktureret. Lærerne og resten af personalet går meget op i, hvordan vi trives bedst, både socialt – men også i forhold til, hvordan vi arbejder på værkstedet. På de 5 uger jeg har været afsted, har jeg fået mere ud af undervisningen end jeg har fået på min tidligere skole hen over 2 grundforløb. Jeg er virkelig positiv overrasket over au2school, og jeg ser frem til at skulle på skole igen.”, udtaler Tobias Ejlskov Radl fra Cahn-Biler

Frederik Blichfeldt fra Foldby Autoteknik supplerer: ”Ved at være lærling på au2school linjen, får man bedre mulighed for faglig og teoretisk støtte, med flere lærere samt nyere værktøj og lolaler. au2school linjen styrker et godt fællesskab med klasseture til diverse relevante steder for vores uddannelse.”

Noah fra Autohjørnet Hillerød fortsætter: ”Super godt skoleophold, hvor der er styr på undervisningen. Her er der tid til hver enkelt elev. Glæder mig allerede til at skulle afsted igen på H3.”

College ophold

Lærlingene tilbydes samtidig muligheden for at bo på college under skoleopholdene, hvor netværk og fællesskabet udenfor skoledagen bl.a. kan dyrkes i multihallen og i fitness centret og til forskellige aktiviteter, som vandski, mountainbike, Djurs sommerland m.m.

Uddannelsesleder hos Tradium, Allan Bergmann Rasmussen udtaler: ”Jeg er super stolt og taknemmelig for den kæmpe opbakning au2parts konceptværkstederne og deres lærlinge har vist os som skole. Vores skræddersyede lærlingeforløb tager udgangspunkt i et ordinært uddannelsesforløb, krydret med au2parts DNA, og det har vist sig at være en kæmpe succes. Vi ser samtidig, at mangle vælger college opholdet til, da det giver et godt fællesskab og de unge hygger sig med de mange aktiviteter.”

au2parts lærlingeuddannelse

au2parts har i samarbejde med Tradium sammensat en uddannelse, der er skræddersyet til fremtidens mekaniker og dermed tilgodeser kravene til en fremtidig mekaniker og arbejdsplads. Lærlingene får udover det ordinære forløb, bl.a. mulighed for at arbejde med de produkter, testere og services, som f.eks. kundestyringssystemet au2office, som de kender fra deres hverdag på værkstedet. Dette sikrer, at værkstedet og lærling får det bedste afsæt i forhold til kendskab og brug af de produkter, de møder i dagligdagen.

Lærlingene kommer igennem et nyt virksomhedsrettet tema på hvert hovedforløb, som understøttes af gæsteundervisere fra au2parts og relevante leverandører samt virksomhedsbesøg hos de producenter au2parts samarbejder med.

Tradium har tildelt et nyt og topmoderne særskilt værksted med tilhørende undervisningslokale til de elever, der gennemfører deres uddannelse gennem au2parts lærlingeuddannelse. Alle produkter og inventar er leveret af au2parts og ligner dermed det, som lærlingene kender fra deres hverdag på værkstedet.

Mvh
au2parts

 

Kontaktpersoner:
Allan Bergmann Rasmussen
Uddannelsesleder - AUTO og mobilitetscenter
ABR@tradium.dk
Blommevej 40 - 8930 Randers NØ

Telefon +45 70111010
Mobil +45 21688541


Torben Winther
Konceptkonsulent
Mail: twi@au2parts.dk
Tlf.: 50603076

au2school H1-hold nr. 3

Noah
Autohjørnet Hillerød