au2parts vinder Årets leverandør 2022

Vinder af Årets leverandør

Det var en stolt og bevæget au2parts-direktør, Niels Skak, som kunne tage imod den prestigefyldte statuette ”Årets leverandør” til dette års Auto Awards og dermed sætte et flot punktum, inden han ved årsskiftet overgiver stafetten som au2parts-direktør til Asger Poulsen.

Der var lagt op til det helt store Auto Awards-show for hele den danske autobranche i cirkusbygningen i København d. 22. november, hvor de prestigefyldte statuetter skulle finde sig en ejer. Aftenen blev krydret med et flot show ind imellem de mange uddelinger. Aftenen blev ekstra festlig for au2parts, da vi kunne gå hjem med titlen som ”Årets leverandør”.

Vinderen i kategorien ”Årets leverandør” vurderes på flere parametre, bl.a. på kvalitet, innovation, service, samarbejde, kreativitet og levering. Niels Skak udtaler: ”Alle kan konkurrere på pris og sortiment, men ikke alle kan levere en fuld ”servicepakke”, der gør hverdagen nemmere for værkstederne, så de kan fokusere på at udvikle deres forretning og indtjening. Hos au2parts sætter vi en ære i at udvikle forretningen, således det giver værdi for såvel kunder som os selv.”

au2parts har gennem de senere år haft en flot omsætningsudvikling, som er over markedsudviklingen. Og også udviklingen af nye tiltag har der været fart på. Således har au2parts præsenteret et enestående samarbejde med en af de nye elbilsproducenter, hvor au2parts er eneleverandør af det komplette program, som er integreret i au2web kataloget  til glæde for alle kunder. au2parts udvikler også på andre måder og har i 2022 blandt andet åbnet en ny afdeling i Aabenraa for bedre at kunne servicere kunderne i det sydjyske - og afdelingerne i Hillerød og Frederikssund er flyttet i nye og større lokaler for at kunne tilfredsstille den stadig stigende efterspørgsel.

IT er et vigtigt omdrejningspunkt i en grossistvirksomhed og kræver konstant udvikling, og au2parts har derfor i 2022 introduceret et kraftigt opdateret og endnu mere brugervenligt webkatalog. En opgradering af den samlede ERP-platform er ligeledes iværksat og vil forventes implementeret primo 2023.

”Omstillingsparathed er vigtig i au2parts, og det har også vist sig, at krigen og corona har givet forskellige udfordringer på forsyningssiden. Disse udfordringer har au2parts løst, uden at kunderne har oplevet mærkbare leveringsproblemer.”, afslutter Niels Skak.

Læs mere om Auto Awards her.

ÅRETS LEVERANDØR

au2parts løb i november 2022 med titlen som Årets leverandør i Cirkusbygningen, København. Vi takker alle, der har stemt samt kunder og samarbejdspartnere for støtten. I er grunden til, at vi hver dag leverer vores bedste.

Støtter dansk kultur
au2parts er 100% danskejet og hører under CAC Fonden, som sætter en ære i at støtte dansk kunst og kultur. Handler man med au2parts, går en del af overskuddet derfor til samfundsgavnlige og kulturelle eller sociale formål, ligesom man støtter dygtiggørelse af unge mekanikerlærlinge gennem samarbejde med de tekniske skoler i forbindelse med Skills.