MANN-FILTER

MANN-FILTER FreciousPlus sikrer ren luft i køretøjets kabine

Indendørs luftforurening er to til fem gange større end udendørs. Det er derfor vigtigt at have fokus på luften i bilens kabine. Foråret er samtidig pollen-sæson og mange bilejere ved måske ikke, at der er en løsning på problemet.

På verdensplan lider flere og flere mennesker af påvirkningerne fra forurenet luft. Ikke kun udendørs på steder med meget trafik, men også indendørs kan dette udgøre en sundhedsrisiko: Ifølge en undersøgelse foretaget af den amerikanske miljømyndighed Environmental Protection Agency (EPA) kan luftforurening indendørs være to til fem gange højere end udendørs. Disse forhold er sammenlignelige i køretøjets kabine. ”Folk tilbringer det meste af deres tid i lukkede rum. Det er uden betydning, om dette er hjemme, i skolen, på arbejde eller i køretøjer. Fint støv, bakterier, skadelige gasser, pollen og allergener forekommer lige så meget i bygninger som de gør i køretøjer. De adskiller sig kun i type, uanset om de kommer udefra eller er til stede indendørs eller opstår der”, udtaler Martin Klein, vicedirektør for Engineering Filter Elements hos MANN+HUMMEL. Kabinefiltre i køretøjet sikrer, at chaufføren og passagererne indånder så lidt af det som muligt. Som f.eks. MANN-FILTER FreciousPlus, der pålideligt filtrerer fint støv og skadelige gasser fra luften i et køretøj.

De høje niveauer af nitrogendioxid og fint støv i trafikken kommer via ventilationssystemet ind i køretøjets kabine sammen med den udefrakommende luft og bringer dermed chaufførens og passagerernes sundhed i fare. Derfor har MANN+HUMMEL i flere årtier tilbudt meget effektive kabinefiltre med henblik på at opnå en ren luft i køretøjer. Til eftersalg på bilmarkedet er disse tilgængelige som MANN-FILTER i originaludstyrskvalitet og bruges i køretøjer uanset fremdriftstype.

 

 

 

 

Den højeste kvalitet!
MANN-FILTER leverer kvalitetsfiltre til næsten alle personbiler og dækker 97 % af markedet i Europa. Du kan derfor roligt stoppe søgningen efter et passende filter og vælge et MANN-FILTER, der passer til din bil!