Nyheder fra au2parts to olieleverandører

Nyheder fra au2parts to olieleverandører

Samarbejdet med Champion Lubricants og LIQUI MOLY har udviklet sig til nu også at omfatte kølervæske og samtidig annoncerer Champion Lubricants, at de er klar med deres nye E-Pulse serie til elbiler og LIQUI MOLY med Bag-in-Box emballage.

Med elektriske køretøjer, der bliver mere og mere populære, har Champions R&D-team udviklet en ny serie af produkter, specifikt til elektriske køretøjer. Den spændende E-Pulse serie, som forventes tilgængelig i Danmark inden årets udgang, blev fremvist på Automechanika i Frankfurt i september måned og byder på automatgearolie, kølervæske, fedt og bremsevæske. Champion Lubricants forventer løbende at udvide udvalget af produkter i E-PULSE-serien.

Indkøbschef hos CAC-au2parts, Carsten Randrup, udtaler: ”Vi er stolte af at have en innovativ leverandør, som er med til at udvikle banebrydende nye løsninger til elbiler. Vi arbejder lige nu på at få varerne oprettet og i webkataloget, så de inden længe er klar til salg.”

Kølervæske
au2parts har valgt at udvide programmet af kølervæske, så det nu også omfatter vognspecifikke applikationer og hvor det originale reservedelsnummer er påkrævet. au2parts er lagerførende i de vognspecifikke kølervæsker fra både Champion Lubricants og LIQIU MOLY. Fra begge leverandører kan der vælges mellem færdigblandede eller koncentrater i størrelser fra 1 liter til 205 liter.
”Vi ønsker at imødekomme den stigende efterspørgsel fra vores kunder og det øgede behov for kølervæske, der er opstået som følge af stigningen af el- og hybridbiler. De nye vognspecifikke supplerer vores Procare multipurpose kølervæske, der selvfølgelige fortsat vil være en vigtig del af vores forretning.”, fortæller Carsten Randrup.

LIQUI MOLY bag-in-box
Olie i Bag-in-Box er blevet uundværlig på de danske værksteder. LIQUI MOLY har netop suppleret deres sortiment med den langt mere bæredygtige emballage og Danmark er pt. det første land i verden, der har fået adgang til Bag-in-Box. Alle produkter kan findes i au2parts webkataloget, au2web.
Ydersiden af den nye bag-in-Box emballage består af en karton med en coating og er derfor mere modstandsdygtig overfor fugt. Posen med olie er fremstillet af genanvendelig plastic. Der bruges 90% mindre plastic end en klassisk 20 liter dunk og den fylder betydeligt mindre i affaldsbeholderen. Emballagen er lavet, så den passer perfekt ind i LIQUI MOLY’s olieskab og etiketten er tydeligt mærket, så der ingen tvivl er om, hvilken olie, der tappes.

 

 

”Vi og ikke mindst vores kunder har ventet længe på Bag-in-Box-emballagen fra LIQUI MOLY og vi er glade for, at vi nu kan levere den bæredygtige emballageform fra begge vores olieleverandører.”, afslutter Carsten Randrup.

Mvh
au2parts

Indkøbschef Carsten Randrup

Champion kølervæske

LIQUI MOLY Bag-in-Box