Metelli vandpumper - En komplet produktportefølje

Elektriske vandpumper: Det mest komplette produktsortiment på eftermarkedet!

Metelli følger med den teknologiske udvikling ved at introducere 5 nye produktreferencer inden for elektriske vandpumper. De tilbyder dermed sine kunder et stadig mere komplet produktsortiment.

 

Hvordan virker de:

Elektriske vandpumper drives af et signal fra styreenheden, som aktiverer en elektrisk motor inde i pumpen, så pumpen kun roterer, når der er behov for det, og dermed reducerer CO2-udledningen.

Produktsortiment:

  • Antal referencer: 11 Elektriske vandpumper
  • Findes i au2web under vandpumper

 

Mest populære køretøjer:

AUDI: Q5 II - BMW: X5 III / X3 II - HONDA: HR-V III – MERCEDES-BENZ: CLASS C IV / GLC X253 – VOLKSWAGEN: Golf VIII - VOLVO: XC60 II / V40 II (525) - TOYOTA: Prius IV / Yaris III

 

Fordele:

  • Gør det muligt for motoren at nå den optimale driftstemperatur hurtigere og dermed reducere brændstofforbruget
  • Mindre kraft da de er afkoblet fra motorens rotation
  • Høj effektivitet
  • Mulighed for at bruge regenereret energi i elektriske biler og hybridbiler.

 

Test:

Metelli har specifik ekspertise inden for udvikling og test af både primære og sekundære elektriske vandpumper. Dette er opnået ved at styrke vores udviklingsafdeling med kompetente fagfolk og ved at udstyre den med nye avancerede instrumenter og testbænke. På den måde er Metelli i stand til at udføre dybdegående analyser og stresstest af komponenter for at sikre produktkompatibilitet og pålidelighed.

Der udføres forskellige tests: pneumatiske lækagetests, udholdenhedstests med hastigheds- og varmeprofiler (arbejdsvæske og miljø -40 °C/+150 °C), præstationstests for fuld hydraulisk og elektrisk karakteristik samt funktionelle tests.

Enhver Graf vandpumpe er testet ved en omhyggelig kontrol af pumpehjul og lejer.