Lolland-Falster

au2parts lolland-falster

au2parts lolland-falster er din lokale autogrossist. Vi har mange års erfaring indenfor autobranchen, og ved derfor hvad det kræver, at levere reservedele, maskiner og meget andet til den danske autobranche. 

Som autogrossist ved vi, hvor vigtigt det er for vores kunder, at vi kan levere de rigtige reservedele hurtigt og til en god pris. Derfor arbejder vi også hele tiden på, at optimere vores lager, så du hurtigt kan få de dele du har brug for. 

Ud over reservedele kan vi også levere værktøj, maskiner, forbrugsvarer g IT-løsninger. Vores sortiment af forbrugsvarer kan tilpasses, så det passer til dit værksted og dine behov. Vi sammensætter et sortiment i samarbejde med dig, og tilbyder også skabe til forbrugsvarerne så de er nemme at finde og bestille igen.

Vareture

au2parts lolland-falster tilbyder flere vareture dagligt. Det betyder direkte adgang til flere varer for dig og dit værksted.

au2parts lolland-falster har mulighed for at trække varer hjem direkte fra Glostrup. Dette giver en kortere leveringstid. Hvis varen bestilles hos au2parts lolland-falster inden kl. 9.10, kommer den med på vareturen til dit værksted kl. 12.00. Bestilles varen inden kl. 11.10, kommer den med på vareturen til dit værksted kl. 14.00.

au2parts lolland-falster

Englandsvej 21
4800 Nykøbing F


Tlf.: 54 85 29 44
E-mail: nykoebing@au2parts.dk

Åbningstider

Mandag - torsdag: kl. 7.30 - 16.00
Fredag: kl. 7.30 - 15.00