Aars

au2parts aars

au2parts aars fokuserer som dansk grossist på de professionelle værksteder, der har brug for effektiv logistik og mærkevarer i original kvalitet til den rigtige pris.

au2parts aars er en over 25 år gammel dansk autogrossist, som altid har haft fokus på kunden og dennes behov. Vi ønsker at skabe et forhold til vores kunder, som bygger på samarbejde og tillid. I dag er forholdet mellem afdeling og kunde, mere et partnerskab som skal fungere optimalt.

Vi ønsker at give dig som kunde, en rigtig god oplevelse, når du handler med os. Derfor arbejder vi også målrettet med vores mission og værdier. Vi ønsker at være værdiskabende for vores kunder. Det betyder, at vi hele tiden arbejder på at følge med udviklingen, så vi kan tilbyde varer og viden, der er med til at sikre dit værksteds fremtid. Vi vil være din partner, både når det gælder reservedele og værktøj til dit værksted, men også når det gælder inventar og IT. Vi kan give dig en samlet pakke, der er tilpasset dig og dit værksteds behov.

Vareture

Vores varevogne står sammen med vores erfarne chauffører klar til at bringe varer ud til værkstederne. Med i alt 12 daglige vareture kan vi levere varerne på dit værksted så det passer ind i de daglige rutiner. Du reducerer hermed den uudnyttede tid og kan fokusere på driften af værkstedet.

Motorrenovering

au2parts aars og au2parts aalborg samarbejder i dag om de fleste motorrenoveringsopgaver.
Står du med en opgave kontakter du os bare, og vi finder en løsning. 

Vi kan klarer alt indenfor motorrenovering af motorcykler, personvogne, varevogne, lastvogne, busser, trailere, trucks, traktorer og entreprenørmaskiner m.m.

au2parts aars

Markvænget 6
9600 Aars


Tlf.: 98 62 28 88
E-mail: aars@au2parts.dk

Åbningstider

Man - tors: 7.00 - 16.00
Fredag: 7.00 - 15.00
Lørdag og søndag: Lukket