Ferodo bremseklodser (Gammel)

Miljøvenlig bremseklods

Ferodo, en af de største OE-producenter af bremseklodser i verden, har udviklet en ny banebrydende bremseklods - ECO-FRICTION til bilindustrien, og den er nu blevet frigivet til eftermarkedet.

Bremseklodserne har en endnu bedre stoppeevne*, hvilket gør dem til en af de mest sikre klodser på markedet.

En miljøvenlig bremseklods
Samtidig er sammensætningen af selve friktionsmaterialet, gjort "grønnere" ved, at Ferodo har reduceret og erstattet flere af de skadelige komponenter i bremseklodsen med nye og miljøvenlige materialer.
Kobber- og zink er erstattet af jern, mens stoffet stoffet antimon, der kan være skadeligt for kroppen, helt er fjernet.

Kun hos au2parts og CAC
Den nye banebrydende bremseklods, som Ferodo leverer til bl.a. Mercedes og Audi, er nu, som det eneste sted i Danmark, gjort tilgængelig for eftermarkedet gennem au2parts og CAC.

Klodserne vil løbende erstatte de eksisterende klodser og det vil fremadrettet være de nye Ferodo bremseklodser, der bliver leveret under de kendte varenumre.
Klodserne bliver leveret i ny emballage, mærket med ECO-FRICTION.


 
*Testen er foretaget på et udvalg af små og mellemstore biler samt varevogne. Den er foretaget med ABSen frakoblet, så det er bilens rene stoppeevne, der er målt på. 
Test foretaget af Mira Ltd., der er et uafhængigt testfirma, viser at ECO-FRICTION har en kortere stoppelængde end andre OE-klodser.

 

8 ud af 10
Af de 10 mest solgte biler i Europa, var Ferodo førstegangsmonteret i 8 af dem.

Hvilket igen beviser Ferodo’s overlegne kvalitet og holdbarhed.

Med Ferodo bremseklodser og bremseskiver får du:
• 100 % OE kvalitet
• Bremseklodser designet til at give optimal sikkerhed og holdbarhed
• Reduceret slitage på skiverne

Ferodo har over 100 års erfaring med produktion af bremser og er en stærk spiller på eftermarkedet.