Nyt oliemærke hos au2parts

Champion Lubricants

Champion Lubricants og au2parts i nyt strategisk samarbejde

Hos CAC / au2parts har der de seneste mange uger været travlhed med at finde et nyt olie-mærke, der kunne erstatte LUKOIL, som CAC/au2parts stoppede alle bestillinger hos, da Rusland i februar gik ind i Ukraine.

Efter et utal af møder kan au2parts nu endelig løfte sløret for den netop indgåede aftale med Champion Lubricants om forhandling af deres produkter i Danmark, og dermed får Danmark også et nyt olie-mærke.

Flere årsager

Valget er, iflg. Carsten Randrup, faldet på Champion Lubricants af flere årsager. 

”Vi er gået efter en leverandør med et bredt sortiment af kvalitetsprodukter og en leverandør, som er leverandør til bilproducenterne.  Verden er i en meget ustabil situation, også på råvareleverancer og derfor har det også været vigtigt at finde en partner, der kan sikre stabile leverancer. Med Champion er vi sikker på at have fundet det vi søgte, som alternativ for LUKOIL.”, udtaler Carsten Randrup.

Stort sortiment

Champion Lubricants har et bredt sortiment og har igennem 30 år været ”first fill” til flere bilproducenter, og besidder mere end 120 officielle OE-godkendelser på produkterne. Champion Lubricants har egen forsknings- og udviklingsafdeling, som skal sikre en høj ensartet kvalitet. Udviklingen af produkter sker i tæt samarbejde med bilproducenterne, og Champion Lubricants er dermed med helt fremme, når der kommer nye specifikationer.

Regional salgschef hos Champion Lubricants, Karel Supré, siger om det kommende samarbejde: ”Partnerskabet med CAC / au2parts er udtryk for Champions engagement i at udvide tilgængeligheden på hele det nordiske marked ved at samarbejde med lokale partnere, der har et fantastisk ry og tilbud af høj kvalitet. Med et topmoderne logistiksystem vil CAC / au2parts kunne servicere de danske værksteder med hurtig levering.” og afslutter:

”Champions innovative tilgang med exceptionel dækning af bilparken og en bred vifte af OEM-godkendelser sikrer, at eftermarkedet er forberedt til fremtiden. Det omfattende produktsortiment vil nu blive understøttet af fleksibiliteten i CAC's lokale salg, tekniske knowhow og markedsføringsmæssige tilstedeværelse."

Hos CAC / au2parts glæder man sig til at komme rundt og præsentere samarbejdspartnere for Champion Lubricants. Carsten Randrup fortæller: ”Det har været en vigtig del af processen at finde et mærke, som ikke er på alle gadehjørner og som ikke sælges i supermarkeder. Med Champion tilbyder vi de danske værksteder et olie-mærke, som opfylder alle de krav der stilles til moderne olier.”

De første lastbiler med olie er allerede ankommet i Brabrand, og der er flere på vej – lover Carsten Randrup

Ud over Champion Lubricants, har CAC / au2parts også det tyske mærke LIQUI MOLY i deres sortiment.

                     

 

”Vi forventer os rigtig meget af det nye samarbejde. Det er samtidig en stor glæde, at Champion Lubricants er en Temot leverandør, og det viser, at Temot-samarbejdet er stærkt og frugtbart for alle parter” siger Carsten Randrup, indkøbschef ved CAC og au2parts og fortsætter, ”Champion er med mere end 60 år på bagen stadig en familieejet virksomhed, hvis værdier understøtter vores.”

 

Om Champion Lubricants

Med over 60 års erfaring og ekspertise er Champion Lubricants blevet en af verdens førende inden for udvikling og produktion af avancerede smøremidler. Med præcise formuleringer og en streng forpligtelse til kvalitet og ydeevne har Champion bevist sit værd igen og igen — herunder sin rolle som officiel smøremiddelpartner for BMW Motorrad i World Endurance Championship. 

Læs mere om Champion her