LUKOIL

LUKOIL er ny olieleverandør hos au2parts

LUKOIL er en af de største aktører i branchen. Gennem mange års intensiv forskning og udvikling er LUKOIL i dag markedsledende indenfor smøremidler.

LUKOILs smøreolieprogram er væsentligt bredere og med langt flere OEM-godkendelser end det, du er vant til …

LUKOIL er first-fill til førende tyske motorproducenter og har 3 europæiske fabrikker i henholdsvis Finland, Østrig og Rumænien. Her arbejder de løbende på forskellige styringssystemer for kvalitet, produktion og arbejdsmiljø, f.eks. ISO 9001, ISO 14001, ISO/TS 16949. LUKOIL arbejder konstant med at optimere kvalitet, produktion og arbejdsmiljø. Men der er også krav fra motorproducenterne, for at kunne levere direkte til bilfabrikkerne som first-fill. Derfor er LUKOILs produktionsfaciliteter i både Finland og Østrig godkendt i henhold til ISO/TS 16949-krav.

Kort om LUKOIL
- 3. største olieselskab i verden
- Opererer globalt og har over 110.000 ansatte
- Salg af produkter til over 103 lande i hele verden
- Har mere end 400 artikler indenfor forskellige oliesegmenter
- 150 nye godkendelser fra ledende OEM-producenter 
- Styrer processen fra undergrund til motor og er derfor konkurrencedygtig

Komplet program
LUKOILs smøremidler til personbiler er fremstillet med additiver af høj kvalitet, og er specielt udviklet til at beskytte, og opfylde kravene til motorer med de højeste teknologiske standarder og OEM-godkendelser.

Genesis fra LUKOIL

Genesis-serien er LUKOILS premiumprodukt til personvogne. Olierne er udviklet til den europæiske bilpark i henhold til de seneste specifikationer for både diesel-, benzin- og hybridmotorer. De specielle olier bidrager blandt andet til en højere effektivitet uden at gå på kompromis med motorens levetid.

Officielle godkendelser fra Mercedes-Benz, Volvo, Volkswagen, Audi, BMW, Skoda, Seat, Porsche, Peugeot, Citroën og andre.