Forbrugeren vil booke døgnet rundt

Forbrugeren vil booke døgnet rundt

Convenience er et ord, der fylder mere og mere i alle brancher. Oversat betyder det engelske ord, der fylder så meget, ”bekvemmelighed”. Et ord, der også får større og større betydning for, hvordan vi agerer i autobranchen.

Forbrugeren vil i dag kunne bestille tid på værkstedet døgnet rundt. I en travl hverdag får de færreste ringet inden for normal åbningstid – det er, når roen falder om aftenen i sofaen, at man igen kommer i tanke om, at det er tid til service på bilen eller den skal klargøres til ferien.

au2office tilbyder derfor online booking via det integrerede modul au2booking. Det gør, at bilejerne nemt og enkelt kan bestille tid – lige når det passer dem! Som værksted skal du godkende bookingen, inden den er endelig, så du fastholder kontrollen over kalenderen. Derudover giver onlinebooking også mindre tid på telefonen og dermed mulighed for tid til øvrige opgaver på værkstedet.

Vi vil i fremtiden se flere søgninger på eksempelvis Google efter online booking af værksted. Det vil være et af de kriterier, forbrugeren vælger værksted efter, for ”bekvemmelig” er kommet for at blive. Men det giver også mulighed for større effektivitet på værkstedet.  

au2office lancerer netop nu også et bilsalgsmodul, som er en integreret del af kundestyringssystemet. Her kan forhandleren nemt håndtere køb, klargøring og salg af brugte biler. Systemet klarer nemlig al bogføringen, og synkroniserer automatisk med regnskabsprogrammet e-conomic.

Bilsalgsmodulet giver altså forhandleren:

  •  Langt hurtigere arbejdsgange i forbindelse med bogføring af den enkelte bil fra start til slut.
  •  nem adgang til lagerliste
  •  statistik på solgte biler
  •  overblik i forbindelse med klargøringssager
  •  og meget mere

Vil du høre mere om, hvordan au2office kan hjælpe dig i hverdagen, så kontakt din lokale au2parts kundeansvarlig eller se en kort præsentationsfilm om au2office.