Danmarksnyhed hos au2parts

Danmarksnyhed hos au2parts

Når LUKOIL i år præsenterer sin stand på au2messen, er det med intet mindre end en Danmarksnyhed.

Ved sidste års au2messe var det au2parts’ nye olieprodukt LUKOIL, der var Danmarksnyheden. I år er det så det seneste produkt i sortiment, som ikke er set i Danmark før.

De fleste kender det nok fra rødvinen fredag aften, men nu introduceres bag-in-box princippet også inden for olier. Som den første grossist i Danmark lagerfører au2parts nu LUKOIL Genesis motorolie i 20 liters bag-in-box.

”Siden vi introducerede LUKOIL på det danske marked ved sidste års au2messe, er det gået stærkt med kendskabet blandt vores kunder. De har taget rigtig godt imod LUKOIL, der jo er verdens 3. største olieleverandør”, siger indkøbschef Carsten Randrup og fortsætter: ” Det er derfor en fornøjelse at have en olieleverandør i huset, der også har fokus på miljøet. Det nye bag-in-box produkt har en kæmpemæssig miljøgevinst, da plastikindholdet i emballagen er reduceret med 90 %, og yderemballagen er produceret af genbrugspap. En anden stor fordel er, at når boksen er tom, kan papkassen klappes sammen, og plastikken klemmes helt flad så affald reduceres med op til 90 %”.

au2parts håber at værkstederne vil benytte bag-in-box produktet, så snart det er muligt, da der er en lang række fordele forbundet med denne emballageform – udover det miljømæssige aspekt: Der er indbygget taphane, og derved skal
hanen ikke bestilles separat, som man ellers kender det var traditionelle 20 liters dunke. Hertil kommer at emballagen er firkantet, og derfor meget nem at stable og opbevare.

Det nye LUKOIL bag-in-box produkt kan ses på au2messen d. 23. – 24. oktober på stand 306, hvor det selvfølgelig også er muligt at få en god snak om olier med kvalificerede fagfolk fra LUKOIL. Her viser de også en ny udluftningshane, der er udviklet til de traditionelle 20 liters plastdunke.