au2parts og Webasto udvider samarbejdet

Udvidelse af samarbejdet mellem au2parts og Webasto

Webasto Thermo & Comfort Danmark og au2parts har i mange år haft et langt og succesfuldt samarbejde omkring Webasto bilvarmere, tilbehør samt reservedele til disse.

Nu udvides samarbejdet med Webastos nye produktlinje – ladebokse til el & hybrid køretøjer.

Webasto udvikler og producerer selv sine ladebokse på egne fabrikker i Tyskland. Alle Webastos ladebokse er således ”Made In Germany”. Webasto Thermo & Comfort Danmark er derfor også på ladebokse garant for den høje OE-kvalitet, det robuste og prisvindende design som overholder alle automotive standarder. au2parts er ligeledes også garant for at være en stærk og velrenommeret grossist, som har formået og stadig forstår at udvikle sig innovativt ift. autobranchens stigende behov og krav.

Et perfekt match

Janus Bowmann Klüwer, Produkt Manager for Charging hos Webasto Thermo & Comfort Danmark udtaler om det nye samarbejde: ”Vi er glade og stolte over, at netop au2parts har valgt at tage vores ladebokse ind i deres produktportefølje. Der er tale om et eksklusivt samarbejde om salg af Webasto ladebokse via et stærkt, innovativt og veldrevet grossistled i autobranchen”.

Om det nyligt indgåede samarbejde og intentionerne bag udtaler Janus: ”Intentionen er, at vi sammen skaber synergi i endnu et langsigtet samarbejde i et hastigt voksende og foranderligt nyt marked i autobranchen. Sammen står vi stærkere og kan hjælpe hinanden med at kunne levere de rigtige kvalitetsprodukter og løsninger som kunderne løbende efterspørger”.

Webasto Thermo & Comfort Danmark vil via au2parts allerede nu kunne tilbyde sine kunder, support, råd og vejledning om valg af ladebokse. Samt råd og vejledning vedr., tilbud om installation af disse via en landsdækkende installationsaftale med Kemp & Lauritzen, og på sigt også gerne salg af strøm på abonnement basis.

Vi har set, at vi med denne aftale kommer meget tæt på det, som de forskellige bilfabrikker anvender. Med dette samarbejde har au2parts kunder adgang til ladebokse af utrolig høj kvalitet samtidig med, at de beholder det frie valg i forhold til brug af egen installatør og hvor der købes strøm. Frit valg alt efter, hvor meget kunden ønsker og har behov for. Det frie valg er vigtigt for os, udtaler René Lang Koncept- og marketingchef i au2parts.

Udviklingen kører stærkt i autobranchen og det glæder os at den første ladeboks fra Webasto allerede er bestilt til Anelystparken Autoteknik i december 2020. Montagen bliver udført af Kemp & Lauritzen, der er landsdækkende. Kemp & Lauritzen kan stå for montagen, hvis man ikke selv har en performance for en lokal elektriker.

Webasto Gruppen er en global, innovativ systempartner til bilproducenter og er blandt de 100 største leverandører til bilindustrien. Vores kernekompetencer strækker sig over en bred vifte fra tag- og varmesystemer til alle typer køretøjer, såvel som til batterisystemer og lade løsninger. Ydermere har Webasto en stærk position på eftermarkedet, med at forsyne forhandlere og slutbrugere med specialdesignede løsninger og services, relateret til thermo- og elektromobilitets-markedet.